Τα ζώδια της Πέμπτης 3ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

Λέοντες, η αυτοπεποίθηση σας είναι το κίνητρο για να καταφέρετε με ευκολία τους στόχους σας και να δώσετε θετικές εντυπώσεις στους γύρω σας. Τοξότες, η ζωτικότητα και η περιπετειώδης διάθεση σας, δίνουν το έναυσμα για να επιδοθείτε με δυναμισμό στα μελλοντικά σας σχέδια. Υδροχόοι, ο αναλυτικός έλεγχος που απαιτούν οι προτάσεις που έχετε δεχθεί, σας απομακρύνει από τυχόν δυσκολίες.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάτε δυναμικά για την οργάνωση του επαγγελματικού σας τομέα και στηρίζεστε σε νέες ιδέες που θα στιγματίσουν ένα καινούργιο έτος, γεμάτο δράση

και νέες ενάρξεις. Η επαφή με το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας χαρίσει ενέργεια και κέφι, αλλά θα πρέπει να προσέξετε μην παρασυρθείτε από την βιασύνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην επιτρέψετε στην αρνητική ψυχολογία σας, να παραδώσει τα όπλα και να μην επιμείνετε να κατακτήσετε τον στόχο σας. Η καινούργια χρονιά, είναι γεμάτη εκπλήξεις και προκλήσεις για σας και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η ενεργή συμμετοχή σας, μπορεί να δώσει το στίγμα της στην επιτυχία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία εναλλασσόμενη διάθεση, σας συνοδεύει σήμερα στην επικοινωνία με τους γύρω σας και δεν ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε, ώστε να υπάρξει ένα αρμονικό κλίμα. Σταθείτε επιφανειακά σε ζητήματα που σας έχουν ταράξει και αφήστε για άλλη μέρα, την επίλυσή τους. Φροντίστε να βρεθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε και μπορούν να σας στηρίξουν συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα αίσθημα απομόνωσης, οδηγεί τα όνειρα και τις σκέψεις σας για το μέλλον, εφόσον η υπευθυνότητα που διαθέτετε είναι προσόν του χαρακτήρα σας. Οι ανησυχίες σας, για το καινούργιο έτος και η εξέταση των λαθών του παρελθόντος, είναι στοιχεία που σας δίνουν ώριμη σκέψη για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση και ο μαγνητισμός που εκπέμπετε, είναι τα βάθρα για να στηρίξετε τις νέες σας ιδέες στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι ιδέες σας είναι δυναμικές, εκμεταλλευτείτε τον τρόπο που προωθείτε τον εαυτό σας. Οι αναλύσεις των σχεδίων που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν, σας επιβεβαιώνουν την επιχειρηματική σας σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναδρομή στο παρελθόν, θα πρέπει να γίνει με πιο εποικοδομητικό τρόπο, στηριζόμενοι στις εμπειρίες σας και τα λάθη που έχουν συμβεί, για να σας δώσουν ένα ξεκάθαρο δρόμο για να συνεχίσετε. Αντιθέτως, η εμμονή σε προκαταλήψεις και σε δεσμεύσεις λανθασμένων αντιλήψεων, σας δίνουν την αίσθηση της απογοήτευσης.

ΖΥΓΟΣ

Οι επιθυμίες που έχετε στο μυαλό σας να υλοποιήσετε στο νέο έτος, ιδιαίτερα για τον επαγγελματικό σας τομέα είναι πολλές. Οι κατανομή τους όμως, χωρίς να υπάρχουν προτεραιότητες απλά θα σας κουράσουν και θα σας κάνουν να τα παρατήσετε γρήγορα. Μπορείτε λοιπόν, να βάλετε σε μία σειρά τους στόχους σας και να απελευθερωθείτε από παλιά κατεστημένα που σας κρατούν σε στασιμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δοτική σας διάθεση, να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων και να συμβάλετε στην επίλυσή τους, μπορεί να είναι καμιά φορά κουραστικό, όμως στο τέλος σας δίνει μία ηθική ικανοποίηση. Η στάση αυτή, θα ήταν καλό να γίνει με μέτρο, διατηρώντας τις ισορροπίες, ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις που ίσως εμφανιστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωντάνια και η δημιουργικότητα, δεν σας αφήνουν να μείνετε πίσω, απλά σας δίνουν την ώθηση να μεταβείτε σε νέους ορίζοντες. Η συμφιλίωση με άτομα που πιθανόν να είχε εμφανιστεί μία ψυχρότητα ανάμεσά σας, θα δείξει την αγνή σας πρόθεση. Το φιλικό περιβάλλον, ίσως σας παροτρύνει να σκεφτείτε πιο εποικοδομητικά για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαίσθηση σας, είναι το κλειδί σήμερα για να δείτε ξεκάθαρα το μέλλον σας και να στηριχτείτε στην προσωπικότητά σας. Η μέρα, σας οδηγεί προς μια ενδοσκόπηση, που θα ορίσει την ακριβή πορεία για το μέλλον σας. Η απόφαση να απομονωθείτε από τις δράσεις, ίσως να είναι απαραίτητη για την ισορροπία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνικότητά σας, θα βοηθήσει την εικόνα σας και τα σχέδιά σας. Οι ιδέες και τα σχέδια που θέλετε να ακολουθήσετε για το μέλλον, στηρίζονται στην πολυμήχανη σκέψη σας και αυτό σας εμπνέει να κάνετε νέα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, επηρεάζει αρκετά τις κινήσεις σας, εφόσον μειώνετε η δράση και η ζωτικότητά σας. Κάποια πράγματα μπορεί να σας γεμίζουν ανασφάλειες για το μέλλον. Η συγκρότηση της σκέψης και η αποφυγή της εσωτερικής σύγκρουσης, θα σας φέρουν σε ηρεμία, ώστε να αποφασίσετε χωρίς δισταγμούς για την μελλοντική σας πορεία.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα