Τι απαντά για το άνοιγμα λογαριασμών ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

11:03 14/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το δημοσιευμα των Νέων για την εντολή να ανοίξουν οι λογαριασμοί επτά ατόμων μεταξύ των οποίων και του ίδιου, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλά στον ΣΚΑΪ, και τονίζει: «Οι λογαριασμοί έχουν ανοιχτεί. Ας ανοίξουν ό,τι θέλουν» προσθέτοντας ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε μάλιστα λόγο για παιχνίδια δικαστικών λειτουργών με βάση τις συζητήσεις καφενείου. «Να ξέρουν όμως ότι αυτό θα τους έρθει μπούμερανγκ γιατί η ίδια η δημοκρατία με τους νόμους της έχει απαντήσεις» επεσήμανε.

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης

ανέφερε ότι ψάχνουν εδώ και καιρό να ενοχοποιήσουν τον Κώστα Σημίτη και βάζουν στο κάδρο και τη σύζυγο του και τον αδελφό του για μια κατάθεση ενός Γάλλου πρώην στελέχους της εταιρείας «Θαλής» που ενδιαφερόταν για το C4I, ο οποίος καταδικάστηκε στη Γαλλία γιατί δεν μπόρεσε να αποδείξει όσα ισχυριζόταν.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό στην κυβέρνηση προφανώς δίνουν κουράγιο στους ΑΝΕΛ λέγοντάς τους «μείνετε, όλο και κάποιον θα βάλουμε φυλακή. Τα έχουμε ξαναζήσει αυτά» τόνισε.

The post Τι απαντά για το άνοιγμα λογαριασμών ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα