Τα ζώδια της Τετάρτης 14ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, η ικανοποίηση που θα λάβετε από τον επαγγελματικό σας τομέα, θα βασιστεί πάνω στις παρελθοντικές σας ενέργειες, δείξτε όμως προσοχή στην κριτική των άλλων, ίσως κάτι θέλουν να πουν. Παρθένοι, η διασκέδαση και το φλερτ για σας είναι σημαντικά και τίποτα δεν μπορεί να σας το στερήσει.

ΚΡΙΟΣ

Οι αποφάσεις που έχετε λάβει αυτό το διάστημα, είναι σημαντικές για την εξέλιξή σας και βοηθούν στην σταθερότητα των σχεδίων σας. Η κριτική των γύρω σας, είναι ο οδηγός σας για τις επόμενες

κινήσεις, που θα καθορίσουν το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με την εκπαίδευση και να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, σας ωθεί σε σχέδια και νέες ιδέες. Η γενναιόδωρη διάθεση σας, βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας και την επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε την κατάσταση και δικτυωθείτε, σε χώρους που σας ευχαριστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρασκηνιακά θέματα του παρελθόντος θα έρθουν στο φως και θα σας τραβήξουν την προσοχή. Η συμμετοχή σας, πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική και να διατηρήσετε την καθαρότητα της σκέψης σας. Μην παρασυρθείτε από αρνητικές σκέψεις, οι οποίες θα σας αποπροσανατολίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαίσθηση και το ένστικτό σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην σωστή διάγνωση των συναισθημάτων, των ατόμων που σας περιβάλλουν. Στηριχτείτε στις απόψεις σας, ξεκαθαρίζοντας την θέση σας, εκφράζοντας τα πιστεύω που έχετε για το θέμα που σας απασχολεί.

ΛΕΩΝ

Τα τρεξίματα και οι υποχρεώσεις, δεν σας αφήνουν χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και η κατάσταση γίνεται πιεστική. Μην αποθαρρύνεστε, αφήστε την ημέρα να κυλήσει με τους ρυθμούς που εξελίσσονται και προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εξέταση θεμάτων που σας απασχολούν, είναι το κλειδί για την επιτυχία του στόχου σας. Το άγχος, στέκεται εμπόδιο στις σκέψεις σας και μπορεί να στρέψει την προσοχή σας σε λάθος καταστάσεις, με αποτέλεσμα να οπισθοδρομήσετε. Εστιάστε στις επιθυμίες σας και κατακτήστε τις.

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία σας, ωθεί τις κινήσεις σας σε λάθος δρόμο και η ανασφάλεια έρχεται στην επιφάνεια, χωρίς έλεγχο. Θυμηθείτε ότι η βοήθεια προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι σημαντική, αλλά θα πρέπει να μην υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας. Η ψυχική σας ισορροπία, είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των δυσκολιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αποφάσεις που είναι να πάρετε, στα ζητήματα που σας απασχολούν, χρειάζονται επανέλεγχο και όχι βιασύνη. Έχετε τον κατάλληλο χρόνο, για να δομήσετε τις σκέψεις σας και να κινηθείτε με αποτελεσματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην επαγγελματική σας ζωή, τα πράγματα κυλούν με ηρεμία χωρίς ανατροπές, έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να εστιάσετε στον στόχο που θέλετε να κατακτήσετε. Η ζεστασιά και ο τρόπος που χειρίζεστε τις προσωπικές σας σχέσεις, δίνουν μία νότα χαλάρωσης στον ψυχικό σας κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε εντάσεις, με άτομα που είναι αρνητικά προσκείμενα προς το πρόσωπό σας. Τα ξεκαθαρίσματα σήμερα, δεν σας ευνοούν και θα επηρεάσουν την διάθεσή σας. Η αυτοκυριαρχία σας, είναι το κλειδί για κάθε θέμα που εμφανίζεται στον δρόμο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος και τα συμπεράσματα σας, θα πρέπει να είναι στηριζόμενα σε σταθερές σκέψεις. Μην παρασυρθείτε από όσα μπορεί να ακούσετε, διότι αυτό θα σας στρέψει σε λάθος αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Για να οδηγηθείτε στην διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου χρειάζεται διπλωματία, ώστε οι πιθανότητες να είναι πολλές για να το πετύχετε. Εκμεταλλευτείτε τις ικανότητες σας και την πολυμήχανη σκέψη σας, ο δρόμος είναι ανοιχτός για κάθε σας επιθυμία.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα