Στο πλευρό της Τατιάνας Άδωνις και Στ. Θεοδωράκης

10:45 20/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την κατάθεση μήνυσης από τον βουλευτή της ΧΑ Γιάννη Λαγό εις βάρος της Τατιάνας Στεφανίδου, που κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση και διώκεται με τη διαδικασία του Αυτόφωρου, η παρουσιάστρια λαμβάνει όλο και περισσότερα μηνύματα στήριξης.

Στο πλευρό της τάσσονται με τη σειρά τους ο Αδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ, και Σταύρος Θεοδωράκης,

επικεφαλής του Ποταμιού, που μέσω των λογαριασμών τους στο twitter εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Τη σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζητά ο Λαγός… ντροπή.Ο Λαγός ζητάει την σύλληψη μίας Κυρίας ενώ αυτός εχει ασυλία;, γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας με Κ κεφαλαίο το κυρία.

Τη σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζητά ο Λαγός https://t.co/rVuur3AaZC ντροπή.Ο Λαγός ζητάει την σύλληψη μίας Κυρίας ενώ αυτός εχει ασυλία;

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 19, 2017

Όσους δεν κυνηγάει ο Καμμένος τους κυνηγάει η Χρυσή Αυγή. Σε λίγο ούτε σε εκπομπή μαγειρικής δεν θα μπορείς να κάνεις σχόλιο #Tatiana, σχολιάζει σκωπτικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όσους δεν κυνηγάει ο Καμμένος τους κυνηγάει η Χρυσή Αυγή. Σε λίγο ούτε σε εκπομπή μαγειρικής δεν θα μπορείς να κάνεις σχόλιο #Tatiana

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) January 20, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα