Υπέρ της Τατιάνας Στεφανίδου ο Γιώργος Παπαδάκης: Είμαι 100% με το μέρος της (ΒΙΝΤΕΟ)

10:34 20/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου τάσσεται και ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 δηλώνοντας ευθαρσώς «είμαι 100% μαζί της». Ο βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Λαγός κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου κατά της παρουσιάστριας ζητώντας την αυτόφωρη σύλληψή της. Μάλιστα, η Τατιάνα αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί με τη διαδικασία

του Αυτόφωρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χ.Α εισέβαλε σε σχολείο του Περάματος επικεφαλής ομάδας μελών του κόμματος προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία προσφυγόπουλων στις σχολικές δομές και η παρουσιάστρια σχολίασε το γεγονός αυτό δυσμενώς για τον βουλευτή που προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας: «Έκανε μήνυση ο Λαγός στην Τατιάνα. Δεν ξέρω αν την πιάσανε ή όχι, αλλά την είχαν στήσει έξω από το Epsilon, την είχαν στήσει έξω από το σπίτι της γιατί λέει είπε πράγματα που δεν ευσταθούν. Βλέπω μια ιδιαίτερη ευαισθησία όμως… Τον ακούσατε τον κ. Λαγό τι έλεγε εκεί; Εγώ άκουσα τι έλεγε. Αποκάλεσε μια γυναίκα που… Αυτό ήταν… ήταν δεν ξέρω… το άκουσα, το είδα… Όταν αρχίζουν οι βουλευτές, καλυμμένοι με το θέμα της ασυλίας τους να καταφέρονται εναντίον πολιτών και μάλιστα χυδαία, έχουν την ευαισθησία εκείνοι να κάνουν τις μηνύσεις. Με την Τατιάνα 100% μαζί της στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα