Στο πλευρό της Αναστασοπούλου και η Πυργιώτη: Εσείς βρε ξεφτιλισμένοι της ίδιας δουλειάς;

16:03 14/4/2020 - Πηγή: Aixmi

Ο θόρυβος για τη λεκτικό ατόπημα της Μαρίας Αναστασοπούλου δεν λέει να κοπάσει.
Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σχολιάζοντας την εμφάνιση του διεθνούς φήμης Ιταλού τενόρου Αντρέα Μποτσέλι που έψαλε Αναστάσιμους ύμνους μέσα από τον άδειο καθεδρικό ναό Duomo στο Μιλάνο, είπε: «Βλέπεις και τον ίδιο και από τη στάση σώματος και από το βλέμμα του… Βλέπεις κοιτάζει χαμηλά, νιώθει το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή…».

Πολλοί ήταν εκείνοι που «επιτέθηκαν» στην παρουσιάστρια

επισημαίνοντας ότι θα όφειλε να γνωρίζει πως ο Μποτσέλι είναι τυφλός. Όμως πολλοί ήταν κι εκείνοι που στάθηκαν στο πλευρό της και υπερασπίστηκαν τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Ένας από αυτούς και η Μαριάννα Πυργιώτη, η οποία σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter εξαπολύει μύδρους, κυρίως εναντίον των συναδέλφων δημοσιογράφων που σχολίασαν αρνητικά τη νεαρή παρουσιάστρια.

Έγραψε χαρακτηριστικά:
Περίμενα ότι οι συνάδελφοι και κάτι ζαβές τηλεπερσόνες θα σιωπούσαν….Οι χιλιάδες ώρες live της Μαρίας έχουν πια κι ένα – εκφραστικό – black spot . Άλλο ήθελε να πει κι άλλο είπε. Και καλά ο κόσμος δεν ξέρει. Εσείς βρε ξεφτιλισμένοι της ίδιας δουλειάς; Ντροπή σας…

Περίμενα ότι οι συνάδελφοι και κάτι ζαβές τηλεπερσόνες θα σιωπούσαν….Οι χιλιάδες ώρες live της Μαρίας έχουν πια κι ένα – εκφραστικό – black spot . Άλλο ήθελε να πει κι άλλο είπε.Και καλά ο κόσμος δεν ξέρει.Εσείς βρε ξεφτιλισμένοι της ίδιας δουλειάς; Ντροπή σας… pic.twitter.com/7PLMxJ9moV

— Mariana Pirgioti (@MarianaPirgioti) April 14, 2020

The post Στο πλευρό της Αναστασοπούλου και η Πυργιώτη: Εσείς βρε ξεφτιλισμένοι της ίδιας δουλειάς; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα