H Όλγα Τρέμη παραιτήθηκε από την ΕΡΤ

13:48 14/4/2020 - Πηγή: Aixmi

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα τηλεοπτικά δρώμενα η παραίτηση της Όλγας Τρέμη από την ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες η έμπειρη δημοσιογράφος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1.

Η

διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως η Όλγα Τρέμη παρουσίαζε από τα τέλη Νοεμβρίου την εκπομπή «10», κάθε βράδυ αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.
Μαζί της, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης παρουσίαζαν και σχολίαζαν τα γεγονότα, με στόχο την ανάδειξη όλων των πτυχών και των προεκτάσεών τους, ενώ την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει η Νικόλ Λειβαδάρη.
Η εκπομπή θα συνεχιστεί ως έχει, με προσωρινό παρουσιαστή τον Φάνη Παπαθανασίου.

The post H Όλγα Τρέμη παραιτήθηκε από την ΕΡΤ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα