Στάση εργασίας στον ANT1 και τον ANT1news.gr

19:23 13/8/2018 - Πηγή: Aixmi

«Βράζει” ο ΑΝΤ1 καθώς οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 TV και Ant1news.gr προχωρούν σε 4ωρη στάση εργασίας από τις 18.00 έως τις 22.00 που κήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, καταγγέλλοντας «παράνομες, καταχρηστικές και κατάφωρα αντεργατικές απολύσεις συναδέλφων τεχνικών”.

Αναλυτικά

στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 από τις 18.00 έως τις 22.00, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤΕΝΝΑ TV» και στην ιστοσελίδα «antenna.gr».

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται έπειτα από τις παράνομες, καταχρηστικές και κατάφωρα αντεργατικές απολύσεις συναδέλφων τεχνικών.

Το Δ.Σ. εκφράζει την ανησυχία του για το μέλλον των εργασιακών σχέσεων των συναδέλφων μας, καθώς φημολογούνται νέες απολύσεις από τον ενημερωτικό τομέα και ζητεί την ανάκληση όλων των απολύσεων, ώστε να αποκατασταθεί το εργασιακό κλίμα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

The post Στάση εργασίας στον ANT1 και τον ANT1news.gr appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα