Στα δικαστήρια ο Τραμπ για κόντρα με διάσημο σεφ

18:49 15/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Αρχές Ιανουαρίου και προτού αναλάβει τις υποχρεώσεις του στον Λευκό Οίκο ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εκλήθη να καταθέσει εναντίον του διάσημου σεφ Χοσέ Αντρές, τον οποίο ο Αμερικανός επιχειρηματίας έχει μηνύσει για παραβίαση συμβολαίου.

Δικαστής έδωσε εντολή να προσέλθει για κατάθεση σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ώρες.

Ο ΤΧοσέ Αντρές δήλωσε

ότι δεν προτίθεται να συνεργαστεί με τον εκατομμυριούχο στο καινούργιο εστιατόριό του πολυτελούς ξενοδοχείου του στην Ουάσινγκτον, παρά το γεγονός ότι είχαν ήδη υπογράψει συμβόλαιο κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Τραμπ και την κατάθεση μήνυσης εκ μέρους του επιχειρηματία.

Ο σεφ είπε ότι δεν επιθυμούσε να συνεργαστεί μαζί του επειδή ένιωσε προσβεβλημένος από τα υποτιμητικά σχόλια που διατύπωσε ο Τραμπ για τους Μεξικανούς, τα οποία τον έκαναν να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί με ένα τέτοιο άτομο.

Επικαλούμενοι τον φόρτο εργασίας του προέδρου μετά την εκλογή του Τραμπ, οι δικηγόροι του ζήτησαν να περιοριστεί η διάρκεια της κατάθεσης αλλά και το εύρος των ζητημάτων για τα οποία θα ερωτηθεί, αλλά η δικαστής απέρριψε το αίτημά τους, λέγοντας ότι εάν το έκανε δεκτό θα μεροληπτούσε υπέρ του Τραμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα