Σοκ: Διασώστες εντόπισαν πάνω από 28 νεκρούς σε χωράφι στο Μάτι

09:14 24/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Σοκαριστικές αναφορές έρχονται από το πύρινο μέτωπο της Ραφήνας. Παιδιά και άτομα αγκαλιασμένα μεταξύ τους φέρεται να εντόπισαν οι διασώστες στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι. Σύμφωνα με τις αναφορές, 26 άτομα βρέθηκαν σε ένα οικόπεδο, ένα σε ένα αυτοκίνητο στον δρόμο και τρία ακόμη μπροστά από την ταβέρνα Αργυρή Ακτή.

Ο αντιδήμαρχος Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε ότι είχε μια κλήση από τον Ερυθρό Σταυρό ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί στην περιοχή Αργυρή Ακτή, ενώ συνομιλώντας με τον δήμαρχο Ραφήνας Βαγγέλη Μπουρνούς του επιβεβαίωσε

την είδηση. Ο ίδιος ο κ. Μπουρνούς μιλώντας στον realfm 97.8 αποκάλυψε ότι βρέθηκαν 26 απανθρακωμένοι σε ένα χωράφι στο Μάτι. «Δεν έχω πλήρη εικόνα πόσοι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν. Υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι ακόμα. Δεν έχω ακριβή αριθμό αγνοουμένων αλλά γνωρίζω παιδιά τα οποία αναζητούν τους γονείς τους… Εκτίμηση μου είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν… Οι νεκροί βρέθηκαν κοντά στη θάλασσα σε ένα χέρσο κομμάτι και πνίγηκαν προφανώς από τον καπνό».

Στη συνέχεια, διασώστης του Ερυθρού Σταυρού Βασίλης Ανδριόπουλος, μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε τονδήμαρχο Πικερμίου λέγοντας ότι όντως έχουν βρεθεί πολλοί νεκροί στη συγκεκριμένη περιοχή και σημειώνοντας ότι με μια σύντομη καταμέτρηση που έκαναν, οι νεκροί, ανέρχονται στους 26, οι οποίοι βρέθηκαν 30 μέτρα πριν από τη θάλασσα σε ένα χωράφι.

The post Σοκ: Διασώστες εντόπισαν πάνω από 28 νεκρούς σε χωράφι στο Μάτι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα