Κόλαση φωτιάς σε Ραφήνα, νέο Βουτζά, Μάτι- Δύο νεκροί-10 αγνοούμενοι

22:01 23/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική, με επίκεντρο τη Ραφήνα, το Μάτι, το Νέο Βουτζά και την Καλλιτεχνούπολη. Καθώς έπεσε η νύχτα σταμάτησαν οι εναέριες επιχειρήσεις και το έργο τού περιορισμού τής φωτιάς έχουν αναλάβει οι επίγειες δυνάμεις τής Πυροσβεστικής.

Αρματαγωγό τού Πολεμικού Ναυτικού και σκάφη τού Λιμενικού σπεύδουν στην παραλία Μαραθώνα για να απομακρύνουν πολλούς εγκλωβισμένους.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για δύο νεκρούς στο Νέο Βουτζά, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για 10 αλλοδαπούς αγνοούμενους, οι οποίοι μπήκαν σε βάρκα

και απομακρύνθηκαν μέσα στον πανικό τους. Αρκετά άτομα έχουν υποστεί εγκαύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, ενώ ο δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς εκτίμησε -μιλώντας στον Αντέννα- πως υπάρχουν νεκροί.

Οι φλόγες και οι καπνοί έχουν περιορίσει πολύ την ορατότητα και, έτσι, σταμάτησαν οι προσγειώσεις αεροσκαφών στο αερδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Νωρίς το απόγευμα, για λόγους ασφαλείας, εκκενώθηκαν κατασκηνώσεις και τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην παραλία του Αγίου Ανδρέα.

The post Κόλαση φωτιάς σε Ραφήνα, νέο Βουτζά, Μάτι- Δύο νεκροί-10 αγνοούμενοι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα