Ρήγμα στη ΔΗΜΑΡ από Ψαριανό & Οικονόμου -Είστε υπονομευτές, λέει ο Κουβέλης

21:17 31/3/2014 - Πηγή: Aixmi

Ένα βήμα πριν από την έξοδο βρίσκονται οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός και Βασίλης Οικονόμου, μετά την απόφασή τους να απόσχουν από την ψηφοφορία στο πολυνομοσχέδιο, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι ο Φώτης Κουβέλης παίρνει τις αποφάσεις αγνοώντας τα κομματικά όργανα και ιδίως την κοινοβουλευτική ομάδα.

Η

ηγεσία της ΔΗΜΑΡ αντέδρασε εντονότατα, μιλώντας για υπονομευτικές κινήσεις, οι οποίες λειτουργούν υπέρ αντίπαλων πολιτικών σχεδίων.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στον Βήμαfm, άσκησε σφοδρή κριτική σε όλη την ηγετική ομάδα, εστιάζοντας τη διαμαρτυρία του, στο ότι ο Φώτης Κουβέλης θα έπρεπε να είχε “προτείνει” την καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου και όχι να την ανακοινώσει. Ειδικά από τη στιγμή που κάποιες από τις διατάξεις -όπως είπε- είχαν αποφασιστεί όταν ακόμα η ΔΗΜΑΡ συμμετείχε στην κυβέρνηση, όπως για παράδειγμα το άνοιγμα των επαγγελμάτων, το οποίο αποτελούσε δέσμευση της χώρας.

Παράλληλα μίλησε για δεδηλωμένη στροφή της ΔΗΜΑΡ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία διαφωνεί κάθετα.

Η Αγίου Κωνσταντίνου αποδοκίμασε τη στάση των δυο βουλευτών υπογραμμίζοντας πως η υπευθυνότητα σε τέτοιες εποχές είναι προαπαιτούμενο. Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση αναφέρει: Η ανακίνηση σε καθημερινή βάση ανύπαρκτων θεμάτων δήθεν εσωκομματικής δημοκρατίας, υπονομεύει αντικειμενικά τις εκλογικές προοπτικές της Δημοκρατικής Αριστεράς Ας καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι πλέον ανεκτό ό,τι χτίζεται με τόσο κόπο από χιλιάδες μέλη του κόμματος να «ξηλώνεται» χάριν εντυπωσιασμών, επικοινωνιακών στοχεύσεων και προσωπικών στρατηγικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα