Toν Σεπτέμβριο στην Αθήνα η Lady Gaga‏

18:48 31/3/2014 - Πηγή: Aixmi

Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία στις 19 Σεπτεμβρίου.

Τη συναυλία που θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) ανακοίνωσε επισήμως η ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και η «Live Nation Global Touring».

Η συναυλία της Lady Gaga

στην ελληνική πρωτεύουσα αποτελεί έναν από τους πολλούς σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της τραγουδίστριας που έχει τίτλο: «Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop Ball» με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop, που ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Η σκηνή που φιλοξενεί το show είναι σχεδιασμένη μοναδικά έτσι ωστε να φέρει τη Lady Gaga ακόμα πιο κοντά στους θαυμαστές της, ανεξαρτήτως από το σημείο που θα κάθονται.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν τα 82,5 ευρώ. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5 ευρώ, ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 ευρώ και Golden Standing στα 104,5 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα