Ρατσιστικό ντελίριο Δαβάκη (ΝΔ) : Μη με ψηφίζουν οι γύφτοι

14:13 3/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν έχουν προηγούμενο οι ρατσιστικές δηλώσεις τού βουλευτή Λακωνίας τής ΝΔ Θανάση Δαβάκη για τούς Ρομά.

Μιλώντας σε σχολείο της Παλαιοπαναγιάς του Δήμου Σπάρτης, για την πρόληψη και αντιμετώπιση τής παραβατικότητας, μεταξύ άλλων και των Ρομά, είπε: «Απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει. Όποιος με ψηφίσει δεν τον αναγνωρίζω».

Διαβάστε τα όσα απίστευτα είπε:

“Όσον αφορά στο πολιτικό κόστος που λέει κάποιος, παρακαλώ και απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει. (…) Όποιος με ψηφίσει δεν τον αναγνωρίζω.

Από πλευράς αυτής της κοινωνικής ομάδας.

Λυπάμαι που το λέω, λυπάμαι τα παιδάκια τα οποία γεννιούνται από αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να το θέλουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Για να μη λέμε για «πολιτικές» και «φοβόμαστε» και τις «ψήφους» και δεν συμμαζεύεται.

Εγώ απαγορεύω σε οποιονδήποτε από αυτούς κι αν έχετε κανάν γνωστό να του το πείτε αν με ψηφίζει να μην με ξαναψηφίσει. Από τους αθίγγανους. Να μην με ψηφίσουν εμένα”

Ρατσιστικό ντελίριο Δαβάκη (ΝΔ) : Μη με ψηφίζουν οι γύφτοι

The post Ρατσιστικό ντελίριο Δαβάκη (ΝΔ) : Μη με ψηφίζουν οι γύφτοι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα