Power of Love-Ρεσιτάλ χυδαιότητας: Είσαι μ@λ@κας και διακόπτεις;

11:07 3/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Το ριάλιτι Power of Love τού Σκάι αποδεικνύει καθημερινά ότι αποτελεί τηλεοπτικό «σκουπίδι». Τελευταίο επεισόδιο οι βρισιές ενός εκ των παικτών, τού Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, σε άνθρωπο τής παραγωγής.

Την ώρα που βρισκόταν στο κόκκινο δωμάτιο με τη Στέλλα, τούς χτύπησε το τζάμι, για να ενημερώσει ότι πρέπει να βγουν.

Ο διαγωνιζόμενος εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει: «Να σου πω μαλ…α, μη σου πω τώρα τίποτα… Μη με διακόπτεις όταν μιλάω. Συγγνώμη ρε μάγκα, δεν βλέψεις

την κλεψύδρα που τρέχει; Τι να πω τώρα δηλαδή… Είσαι μαλ…ας; Γιατί με διακόπτεις ρε φίλε; Έχω έναν ειρμό στη σκέψη μου και δεν έχει τελειώσει η κλεψύδρα. Γιατί μου τον κόβεις; Είμαι παράλογος σε αυτό; Δεν έχω τελειώσει την κουβέντα ρε φίλε».

Το Power of Love έχει κανόνες, τους οποίους δεν πρέπει να παραβαίνουν οι διαγωνιζόμενοι. Έτσι, ο Σωκράτης πήρε κίτρινη κάρτα. Στις τρεις κάρτες που θα δεχτεί ένας παίκτης, θα αποχωρεί… Ενώ σε περίπτωση που λάβει μία κόκκινη κάρτα, τότε θα αποχωρεί κατευθείαν από τον διαγωνισμό.Ε

Power of Love-Ρεσιτάλ χυδαιότητας: Είσαι μ@λ@κας και διακόπτεις;

The post Power of Love-Ρεσιτάλ χυδαιότητας: Είσαι μ@λ@κας και διακόπτεις; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα