Η Ξένια των Rec είναι τόσο κ@λοχαρακτήρας που δεν αντέχεται…

08:37 3/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν ξέρω αν παρακολουθείς Survivor, φιλαράκι, και αν έχεις εικόνα τής συμπεριφοράς που επιδεικνύει προς συμπαίχτες και αντιπάλους η τραγουδίστρια των Rec. Η κακία, η μοχθηρία, η μικρότητα και η ίντριγκα συμβαδίζουν με την επιδειξομανία και τη φιλαυτία μιας νέας γυναίκας, που προτιμά να μπαίνει μέσα στις λάσπες με μαγιό και όχι με σορτσάκι, έτσι ώστε να φαίνονται τα κάλλη της!

Το πράγμα «έδειξε» από την πρώτη εβδομάδα, όταν υπέδειξε τον Αλέξανδρο Παρθένη ως υποψήφιο

για αποχώρηση. Δεν ήταν μόνο ότι ψήφισε τον πιο αγαπητό παίχτη, έως εκείνη την ώρα, όσο το έμπλεο κωλοπαιδαρίας ύφος της όταν είπε «Εσύ πρέπει να φύγεις σήμερα».

Η κορύφωση ήρθε προχθές, φιλαράκι, με την απίστευτη επίθεση που έκανε στους συμπαίχτες της, κατηγορώντας τους ότι τής έκλεψαν μια χούφτα ρύζι. Κατάφερε, μάλιστα, να παρασύρει στην τρέλα και την Κατερίνα Δαλάκα, που έως εκείνη τη στιγμή είχε δείξει χαρακτήρα. Οι τρεις άνδρες δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως άκουγαν τέτοιες κουβέντες. Ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός έφτασε στο σημείο να ορκίζεται στα παιδιά του πως δεν έκλεψε.

Έχω την εντύπωση, φιλαράκι, ότι ο κόσμος θα «σουτάρει» από το παιχνίδι την τραγουδίστρια, την πρώτη φορά που θα έχει την ευκαιρία, την πρώτη φορά δηλαδή που θα προταθεί ως υποψήφια. Μέχρι στιγμής την έχει σκαπουλάρει, είτε γιατί αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια είτε γιατί κέρδισε ατομική ασυλία. Στην πρώτη στραβή, όμως, οι άνδρες της ομάδας των «Διασήμων» θα τη στείλουν στον «πάγκο τού χασάπη «. Και τότε δεν θα τη γλυτώσουν τα κολλητηλίκια που έχει αναπτύξει. Τέτοιος παλιοχαρακτήρας δεν αντέχεται…

The post Η Ξένια των Rec είναι τόσο κ@λοχαρακτήρας που δεν αντέχεται… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα