«Πόλεμος» κυβέρνησης και ΝΔ για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

20:33 1/3/2015 - Πηγή: Aixmi

«Πόλεμος» κυβέρνησης και ΝΔ έχει ξεσπάσει ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή της νομοθετικής ρύθμισης για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός θέλει να βολέψει την κομματική του «πελατεία», τους κομματικούς του φίλους, στους οποίους έχει υποσχεθεί ότι θα επαναπροσλάβει. Και όλα αυτά αυξάνοντας το ανταποδοτικό τέλος. «Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι Έλληνες πως και σ” αυτήν την περίπτωση θα πληρώσουν

οι ίδιοι το μάρμαρο των υποσχέσεων του κ. Τσίπρα και της παρέας του. Θα κληθούν δηλαδή να χρηματοδοτήσουν τις πελατειακές σχέσεις του Σύριζα».

«Θα περιμέναμε μια κουβέντα συγνώμης και αυτοκριτικής για το»μαύρο» στην ΕΡΤ», απάντησε η κυβέρνηση, «όσοι έχτισαν το πελατειακό κράτος, καλό θα ήταν να δείξουν αυτοσυγκράτηση»

Οι ίδιες πηγές πρόσθεταν ότι «η επιμονή της ΝΔ να υπερασπίζεται τα έργα και τις ημέρες της, ελπίζουμε να μη σταθεί εμπόδιο και να συμβάλει εποικοδομητικά στον διάλογο για την επαναλειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (ΕΡΤ)».

Keywords
Τυχαία Θέματα