Πέθανε, μόλις 52 ετών, ο «Ντίλαν» από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

20:59 4/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Πέθανε μόλις στα 52 του χρόνια ο ηθοποιός Λουκ Πέρι, που έγινε διεθνώς γνωστός στη δεκαετία του 1990, όταν υποδύθηκε τον αντισυμβατικό «Ντίλαν» στο σίριαλ «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη Τετάρτη και είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο «Αγιος Ιωσήφ» στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια. Οι θεράποντες ιατροί τον είχαν θέσει σε τεχνητό κώμα, ωστόσο η βλάβη που είχε υποστεί ήταν πολύ μεγάλη και, έτσι, δεν κατάφερε να επανέλθει.

Μετά τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» η συνέχεια δεν υπήξε το ίδιο επιτυχημένη για τον ίδιο. Είχε συμμετοχές σε σειρές

όπως τα «Another World», «Oz», «Jeremiah», «Windfall», «John from Cincinnati» και «Body of Proof». Τελευταία είχε συμμετάσχει στην ταινία «Once Upon a Time in Hollywood», το πολυαναμενόμενο φιλμ του Κουεντίν Ταραντίνο με θέμα τον διαβόητο Τσαρλς Μάνσον.

The post Πέθανε, μόλις 52 ετών, ο «Ντίλαν» από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα