Παππάς προς ΝΔ: Καλά Χριστούγεννα και καλή τύχη με τους συνταξιούχους στις περιφέρειές σας

16:58 15/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Ειρωνικός ήταν ο Νίκος Παππάς απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ από το βήμα της Βουλής ευχόμενος «Καλά Χριστούγεννα και καλή τύχη, όταν πάνε στις περιφέρειές τους και μιλήσουν στους συνταξιούχους«.

Ο κ. Παππάς αντιπαρέβαλε στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τις δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ ότι δεν κινδυνεύει η διαπραγμάτευση

από τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης, του Τζιάνι Πιτέλα, ο οποίος εξαπέλυσε ευθείες βολές εναντίον του κ. Σόιμπλε, του Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος επίσης είπε ότι δεν κινδυνεύει η διαπραγμάτευση από τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες και το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους, και του υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν, ο οποίος είπε ότι οι αποφάσεις για το χρέος ήταν άνευ όρων και δεν μπορεί να επερωτώνται ξανά.

«Ας περιμένετε τις εξελίξεις», είπε ο υπουργός Επικρατείας προς την πτέρυγα της ΝΔ και την επέκρινε ότι ασκεί αντιπολίτευση κομίζοντας σενάρια ότι δήθεν η κυβέρνηση δεσμεύτηκε σε πλεονάσματα, άκουσον- άκουσον σε τι νούμερο, στο 3,5% «όταν δεν υπάρχει συμφωνία κι όταν εκείνοι υπέγραψαν τις συμφωνίες του 5%, του 6% και του 7% πρωτογενούς πλεονάσματος», τόνισε ο κ. Παππάς.

«Η προπαγάνδα για τις περικοπές δεν έχει όριο. Η ΝΔ, όταν έλεγε «ναι» στο δημοψήφισμα, διαδήλωσε για την περικοπή στο ΕΚΑΣ. Αυτά ο κόσμος τα κοιτάει και τα μετράει» προσέθεσε ο υπουργός Επικρατείας. Τόνισε επίσης ότι το πρόγραμμά πετυχαίνει γιατί έχει χαμηλά πλεονάσματα και γιατί το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης παίρνει μέτρα για την κοινωνική προστασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα