«Πόλεμος» Πολάκη με Άδωνι με απίστευτους χαρακτηρισμούς: Κότα λειράτη, γαϊδούρι, Κρητίκαρε, μέγα ψεύτη (ΒΙΝΤΕΟ)

15:17 15/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στη Βουλή όπου διεξήχη άγρια κόντρα ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Προσωπικές επιθέσεις με βαρείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν οι δυο πολιτικοί κατά τη συζήτηση στη Βουλή

όπου αναμένεται η ονομαστική ψηφοφορία το απόγευμα για το κοινωνικό βοήθημα στους συνταξιούχους.

Ψεύτη χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ο κ. Πολάκης. «Πώς κομάσαι τα βράδια που άφησες τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους; Κότες λειράτες!», ενώ ο κ. Γεωργιάδης αντεπιτέθηκε με άλλους χαρακτηρισμούς: «θρασύδειλο, απατεώνα και γαϊδούρι» ενώ τον απεκάλεσε αρκετές φορές «Κρητίκαρο» με υποτιμητικό τόνο.

Όλα ξεκίνησαν από την εισαγωγική τοποθέτηση του κ. Γερωγιάδη ο οποίος ανέφερε: «Πρώτο θέμα στα γερμανικά ΜΜΕ δεν είναι το Eurogroup, είναι η αποτυχία της Ελλάδας να κρατήσει τον Αφγανό που στραγγάλισε και βίασε την κοπέλα. Η ελληνική δικαιοσύνη τον είχε καταδικάσει και ήρθατε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ με το νόμο Παρασκευόπουλου να τον αφήσει να πάει να σκοτώσει την κοπέλα».

«Να ντρέπεσαι εσύ που με την ψήφο σου τον άφησες να πάει να σκοτώσει την κοπέλα. Σας είχαμε προειδοποιήσει τότε» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Όταν εσείς υπογράφετε μια συμφωνία, ένα συμβόλαιο, το υπογράφετε για να το τηρήσετε ή για να το παραβιάσετε; Αυτός που παραβιάζει μια γραπτή συμφωνία λέγεται απατεώνας!».

Και συνέχισε διαβάζοντας απόσπασμα του μνημονίου τον Ιούλιο του 2016.«Είναι στα αγγλικά και δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι λέει» είπε ειρωνικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: ««In agreement with the institutions” δηλαδή όταν πιστοποιηθεί το πλεόνασμα και είναι μόνιμο τότε σε συμφωνία με τους Θεσμούς μπορείτε να μοιράσετε 30% για κοινωνική πολιτική. Τηρήθηκε η συμφωνία; Όχι».

«Δεν είναι απατεώνας κάποιος που δεν τηρεί την γραπτή συμφωνία;» αναρωτήθηκε και αναφέρθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό το προηγούμενο Σάββατο. «Όταν ήρθε και μας είπε στη Βουλή ότι είναι δικαίωμα να το μοιράζει όπως θέλει δεν ήξερε τι υπόγραφε; Τι προκάλεσε; Την εμπλοκή στη διαπραγμάτευση».

«Σκοπίμως κορόιδεψε την Βουλή, παραβίασε την συμφωνία και γιατί το έκανε; Γιατί είχε δημοσκοπήσεις -17%! Όπως πάντα ο Τσίπρας επιλέγει το ατομικό του συμφέρον έναντι του συμφέροντος της χώρας» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτιθέμενος στη συνέχεια στον Παύλο Πολάκη. «Αυτός ο Κρητίκαρος έγραφε «τα ΟΧΙ είναι για τους λεβέντες και τα ΝΑΙ για τις κότες» αυτά έγραφε πριν το δημοψήφισμα. Μετά το δημοψήφισμα είπε ένα ΝΑΙ μια κότα λειράτη. Ξαναγράψατε τουίτ σήμερα. Θα περίμενε κανείς ότι μετά τον εξευτελισμό σας να μην ξαναγράψετε. Να σας δω όταν τα υπογράψει ο Τσίπρας τα νέα μέτρα αν θα τα ψηφίσετε ή θα παραιτηθείτε από την καρέκλα σας».

Άστραψε και βρόντηξε παίρνοντας τον λόγο επί προσωπικού ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Παύλος για να απαντήσει στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Κοίτα με βαθιά μέσα στα μάτια».

«Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ομιλίες σας όπου βρίζετε τον Καραμανλή που υπερασπίζεσαι σήμερα, τον Σαμαρά και όλη την ΝΔ ως προδότες. Σε αυτή την ΝΔ που έχεις βρίσει χειρότερα από ότι εμείς, πήγες και έγινες υπουργός σαν ανταμοιβή τον υπηρεσιών που προσέφερες για τα γερμανικά υποβρύχια. Δεν μοιάζουμε. Εμείς δεν προσκυνήσαμε σε αυτή την ζωή. Δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε όπως έγινες εσύ για να γίνεις πιο μνημονιακός και πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε από όσα έχει στην αυλή του» και συνέχισε: «Εσύ κοιμάσαι τα βράδια; Θα κοιμηθείς σήμερα όταν από τους ανασφάλιστους που τόλμησαν να ζητήσουν ασφάλεια δημιούργησες χρέη 30 εκατ. χρέη στα νοσοκομεία και μας κουνάς το δάχτυλο επειδή εφαρμόσαμε νόμο που ψηφίσαν όλα τα πολιτισμένα κράτη για τις φυλακές;» είπε ο Παύλος Πολάκης υπερασπιζόμενος το νόμο Παρασκευόπουλου.

«Κοιμάσαι το βράδυ όταν πετσόκοψες την δαπάνη για την δημόσια υγεία και έσπρωξες όλο τον κόσμο στην ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς να κουνήσεις μια τρίχα για τη διαφθορά στη δημόσια υγεία; Στο σύνολο του χρέους υπολογίζουμε ότι τα μαύρα της υγείας είναι 84 δισ. Σε πόσα έχεις συμμετοχή από τα 84 δισ. ευρώ της διαπλοκής στη δημόσια υγεία» επιτέθηκε ο κ. Πολάκης στον βουλευτή της ΝΔ για την εποχή που ήταν υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε: «Όταν τα έκανες αυτά δεν σε πήραξαν οι 25 νοματαίοι συνδικαλιστές γιατί δεν τους πείραξες».

«Είχατε ρουσφετάκια, γλειψίματα και τους είχες μέσα στο παιχνίδι γι αυτό και δεν σου χτίζουν τις πόρτες. Εμείς τους πειράζουμε αυτούς τους 25. Οι πραγματικοί εργαζόμενοι μας στηρίζουν!» τόνισε.

Μάλιστα ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη «μέγα ψεύτη».

«Αν ξέρεις γαλλικά διάβασε τη δήλωση Μοσκοβισί που λέει ότι δεν παραβιάζει καμία συμφωνία η Ελλάδα». Το δίλημμα μπαίνει ως εξής: Η ελληνική κυβένρηση έχει την δυνατότητα –δεν είναι αποικία- υπογράψαμε συμβιβασμό για να μην έρθει το χάος, δεν είναι αποικία και δίνουμε μέρισμα για 13η σύνταξη και ΦΠΑ στα νησιά. Εσύ με ποιον είσαι. Με την ελληνική κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε;» τόνισε ο Παύλος Πολάκης.

«Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια γιατί δεν με βαστά κανένας. Εσένα σε βαστούνε και στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιος θα διοριστεί σε βαστούνε. Ένα σύστημα που το ταϊζατε με 6 εκατ. ευρώ διαφημιστικής δαπάνης για να σε λιβανίζουν. Πάρτε το χαμπάρι. Με ποιον είστε; Με την ελληνική κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε;» τποθετήθηκε ο κ. Πολάκης.

«Θα φέρεις τώρα εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου. Αν δεν τα φέρετε θα σου κάνω μήνυση. Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία!» αντεπιτέθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Και συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας: «Θρασύδειλε απατεώνα που τολμάς και μιλάς για την γυναίκα μου! Θα φέρεις τα ραβασάκια εδώ παλιοψεύταρε Κρητίκαρε που δεν σε σώζουν τα μουσάκια!».

«Ή θα φέρεις τα χαρτάκια τώρα ή θα γίνει εδώ της Κρήτης! Δεν παίζει με την τιμή και την υπόληψή μου κανένας» εξερράγη ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: «Αυτός ο τύπος νομίζει ότι μπορεί να ασχημονεί και να κρύβεται στο μουστάκι. Από εμένα δεν κρύβεσαι Πολάκη!».

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε καλύπτει. Για το φάκελο που έστειλε ο εισαγγελέας εναντίον σου θα ψηφίσεις να αρθεί η ασυλία; Όχι, γιατί είσαι γαϊδούρι, κότα λειράτη!» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη.

«Κοίτα με καλά στα μάτια, δεν την γλιτώνεις με τίποτα» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κοιτάζοντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Απαντώντας για τους συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ είπε: «Ο κ. Πολάκης δεν θυμάται ότι αυτοί οι συνδικαλιστές που ανέφερε δεν είχαν χτίσει την πόρτα σε εμένα; Την είχαν χτίσει την πόρτα στο Δρομοκαϊτειο. Ξέρετε ποιος ήταν πίσω από τα τούβλα; Ο κ. Ξανθός!».

Keywords
βιντεο, μεγα, ψευτη, αδωνις γεωργιαδης, βουλη, νεα δημοκρατια, ψηφοφορία, μμε, ελλαδα, συριζα, μνημονιο, δημοσκοπηση, τσιπρας, δημοψηφισμα 2015, νέα, σαμαρας, σόιμπλε, συμμετοχή, δίλημμα, ΦΠΑ, κεελπνο, κρητη, ποεδην, κινηση στους δρομους, μυστικες δημοσκοπησεις, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, δημοψηφισμα, νεα κυβερνηση, κοινωνικη συμφωνια, βουλευτες, γυναικα, θεμα, κοντρα, μμε, νεα μετρα, νησια, τα νεα, υγεια, αδωνις, βραδια, βραδυ, γαλλικα, γερμανικα, γινει, δαχτυλο, δυνατοτητα, δηλωση, δίλημμα, διαδικτυο, ευρω, ειπε, εποχη, ζωη, ησυχος, ομιλια, κυβερνηση, λογο, ματια, μπορειτε, μηνυση, νοσοκομεια, ντρεπεσαι, ξερετε, ομαδα, παντα, ποεδην, πορτες, πορτα, σαββατο, συζητηση, συνεχεια, συνταξη, συμμετοχή, σόιμπλε, τιμη, τυπος, υπουργος παιδειας, χαος, χειροτερα, ψηφοφορία, αφησες, ασφαλεια, αυλη, δικαιωμα, κοιμασαι, κοπελα, κοτες, μοιαζουμε, παυλος, παιχνιδι, πηγες, υγειας
Τυχαία Θέματα