Παπαγγελόπουλος για Novartis: Ζητώ να εξαιρεθούν 3 βουλευτές της ΝΔ

13:50 7/11/2019 - Πηγή: Aixmi

Nα εξαιρεθούν από την Προανακριτική της Βουλής για τη Novartis οι βουλευτές της ΝΔ Πλεύρης, Κυρανάκης και Καραγκούνης, θα ζητήσει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του Open, «θα ζητήσω την εξαίρεση τριών μελών της προανακριτικής για να αποδείξω την υποκρισία τους», διότι η επιχειρούμενη εξαίρεση του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Παύλου Πολάκη είναι «παράνομη και αντισυνταγματική ενέργεια «παράνομη, αντισυνταγματική

ενέργεια την εξαίρεση των Πολάκη, Τζανακόπουλου».

Την ίδια ώρα ο συνήγορός του Δημήτρης Τσοβόλας δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha ότι «εγείρονται πολύ σοβαρά νομικά ζητήματα».

Και πρόσθεσε: «Με την αίτηση που κάναμε, όταν η διαδικασία προχωρήσει, αν προχωρήσει για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, θα πάει στην Ολομέλεια της Βουλής, θα παραπεμφθεί σε ειδικό δικαστήριο. Θα ζητήσουμε αίτηση ακυρότητας όλης της διαδικασίας. Το λέμε από τώρα για να μην πουν ότι εμείς πάμε να αποφύγουμε τη διαδικασία».

The post Παπαγγελόπουλος για Novartis: Ζητώ να εξαιρεθούν 3 βουλευτές της ΝΔ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα