Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Να καταδικάσεις τα ακραία στοιχεία της ΝΔ

19:59 6/11/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να απομονώσει και να καταδικάσει δημόσια τα ακραία στοιχεία στο εσωτερικό του κόμματός του», αναφερόμενος στα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης για το μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ, που ετοιμάζουν κάποιοι κοντά σε καταυλισμό μεταναστών.

«Βουλευτές της ΝΔ επικρότησαν κάποιους ανεγκέφαλους σαδιστές στα Διαβατά που επιχειρούν

την προσβολή και την ταπείνωση του θρησκευτικού αισθήματος δυστυχισμένων ανθρώπων», ανέφερε σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook. Και πρόσθεσε: «Όταν τόσα χρόνια λαϊκίζεις χυδαία για την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, δεν έρχεσαι αντιμέτωπος μόνο με τη σκληρή πραγματικότητα, τις μεγαλοστομίες και τα ψέματά σου.Έρχεσαι αντιμέτωπος και με τα πιο σκοτεινά, ρατσιστικά αντανακλαστικά που ξέθαψες και εξέθρεψες για λίγα ψηφαλάκια».

«Αναρωτιέμαι πώς και εάν θα αντιδράσουν στην είδηση ότι φασίστες στη Θεσσαλονίκη χαράκωσαν ένα προσφυγόπουλο που έκανε το λάθος να πάει στο σχολείο του».

The post Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Να καταδικάσεις τα ακραία στοιχεία της ΝΔ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα