Πάνος Καμμένος: Το πρόβλημα υγείας -Πώς έχασε πολλά κιλά

12:06 11/2/2020 - Πηγή: Aixmi

Ο Πάνος Καμμένος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Αντέννα, και αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί στο στομάχι και να αφαιρέσει ένα μέρος του.

«Δεν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος, πέρασα μία μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Τώρα στον δρόμο με μπερδεύουν με τον δίδυμο αδερφό μου», είπε.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας δήλωσε πως για την κρίση των Ιμίων το 1996 και για τη μοιραία νύχτα που συνετρίβη το ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο, έχουν εξαφανιστεί

κρίσιμα στοιχεία ώστε να μην αποκαλυφθεί το τι ακριβώς έγινε.

«Είμαι πεπεισμένος ότι δέχθηκαν πυρά. Άκουσα με μεγάλη προσοχή τις συνομιλίες που είχαν», είπε. «Όταν ανέφεραν στη φρεγάτα μας και στο κέντρο επιχειρήσεων ότι είχαν πρόβλημα με το ελικόπτερο, τους πρότειναν οι Τούρκοι που υπέκλεπταν τη συνομιλία από την τουρκική φρεγάτα να προσνηωθούν στην τουρκική φρεγάτα και αρνήθηκαν. Αποφάσισαν να πέσουν. Ο Βλαχάκος, ο Καραθανάσης και ο Γιαλοψός. Μάλιστα, του έδωσε άδεια και η ελληνική πλευρά να προσνηωθεί στην τουρκική φρεγάτα. Αλλά αυτοί προτίμησαν να πέσουν, παρά να προσγειωθούν στην τουρκική φρεγάτα».

Μίλησε, επίσης, και για τον τρόπο που γνώρισε την γυναίκα του Έλενα Τζούλη και για το ότι τον κέρδισε σε εκείνη η αγάπη που έδειξε στα παιδιά του από τον πρώτο γάμο.

 «Γνωριστήκαμε στη δίκη της 17 Νοέμβρη, όπου εγώ ήμουν μάρτυρας κατηγορίας και η Έλενα συνήγορος πολιτικής αγωγής. Τότε την ερωτεύτηκα και είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της, γιατί είναι μαχήτρια. Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Αγάπησε τα παιδιά μου από τον πρώτο μου γάμο, περισσότερο από παιδιά της. Κάναμε στην αρχή να βγούμε τρία χρόνια. Ήταν εκεί και στα δύσκολα και στα εύκολα. Μου στάθηκε και μου στέκεται παραπάνω από ότι μια σύζυγος και μια σύντροφος. Πραγματικά κρατήσαμε μια οικογένεια με πέντε παιδιά, που είναι το στηριγμά μου. Αυτή τη στιγμή ήθελα να βγάλω από το στόχαστρο την οικογένειά μου. Θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση που ζούμε τώρα είναι πρωτοφανής να γίνονται επιθέσεις στα παιδιά, όπου πολιτικού κι αν είναι, ή στη σύζυγο. Και η Έλενα δέχθηκε επιθέσεις και τα παιδιά μου, αλλά και η γυναίκα του πρωθυπουργού και η γυναίκα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτές οι επιθέσεις είναι ανοίκειες».

The post Πάνος Καμμένος: Το πρόβλημα υγείας -Πώς έχασε πολλά κιλά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα