«Πάγος» Καμμένου σε Κουβέλη: Εγώ αποφασίζω, μαζί με Τσίπρα

10:40 27/3/2018 - Πηγή: Aixmi

«Πάγο» στον Φώτη Κουβέλη έβαλε ο Πάνος Καμμένος, διαμηνύοντάς του ότι την πολιτική στο υπουργείο Άμυνας τη χαράζει ο υπουργός σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, ενώ η αρμοδιότητα τού αναπληρωτή υπουργού περιορίζεται μόνο στα στρατιωτικά νοσοκομεία και στην αμυντική βιομηχανία.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας σχολίασε με τον δηκτικό αυτό τρόπο τη δήλωση τού αναπληρωτή υπουργού ότι αποτελεί «υπερτροφικό λόγο» ο χαρακτηρισμός «όμηροι» που ο ίδιος έχει αποδώσει στους 2 Έλληνες στρατιωτικούς,

οι οποίοι κρατούνται από τους Τούρκους στην Αδριανούπολη.

Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, πάντως, έδωσε από τις Βρυξέλλες την εντύπωση ότι συμμερίζεται τον χαρακτηρισμό Καμμένου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει και καταμερισμός ρόλων στο εσωτερικό τής κυβέρνησης.

Η δήλωση Καμμένου στημ εκπομπή τού Γιώργου Παπαδάκη στον Αντέννα:

«Την πολιτική του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τη χαράζω εγώ, σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό. Ο καθένας μπορεί να κάνει τα δικά του σχόλια, αλλά ο στόχος είναι να γυρίσουν οι δύο Έλληνες. Ο κ. Κουβέλης, για τον διορισμό του οποίου συμφώνησα κι εγώ, έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες: για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και την αμυντική βιομηχανία. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, συνεργαζόμαστε άριστα».

«Πάγος» Καμμένου σε Κουβέλη: Εγώ αποφασίζω, μαζί με Τσίπρα

The post «Πάγος» Καμμένου σε Κουβέλη: Εγώ αποφασίζω, μαζί με Τσίπρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα