Ευκλείδης Τσακαλώτος: Είμαι αριστερός και ΠΑΟΚτζής

19:46 26/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Ως αριστερός, αλλά και ως ΠΑΟΚτζής μίλησε στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Κουτσούκου για την επιλογή του Φραγκίσκου Κουτεντάκη στο Γραφείο Προϋπολογισμού τής Βουλής. Έβαλε δε με χιούμορ στην κουβέντα και τον Σάκη Μουστακίδη, που υπήρξε παίκτης τού Ολυμπιακού

στο βόλεϊ και ο καλύτερος πασαδόρος στη χώρα.

«Η Αριστερά και οι Παοκτζήδες έχουν ένα κοινό. Είναι μεγαλόκαρδοι και δεν έχουν μικροπρέπεια. Ως Παοκτζής οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο καλύτερος πασαδόρος του βόλεϊ ήταν ο Μουστακίδης. Ως πάσα βλέπω και την ερώτηση που μου έκανε ο κ. Κουτσούκος. Είναι τέτοια η ερώτηση που θα τον φωνάζουμε ως “Μουστακίδη του ΠΑΣΟΚ’» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και υπερασπίστηκε την επιλογή Κουτεντάκη, υπενθυμίζοντας ότι επί υπουργίας Ευαγγέλου Βενιζέλου εκδιώχθηκε η πρώην επικεφαλής τού γραφείου, Στέλλα Μπαλφούσια.

«Μου δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσω τι γίνεται πριν και τι τώρα. Η κυρία Μπαλφούσια θυμάμαι ότι έκανε μια έκθεση που έλεγε ότι δεν είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος και ο κ. Βενιζέλος την έδειξε την επόμενη ημέρα. Λάθος ή σωστά την άλλη μέρα την διώξατε. Εμείς τι κάναμε; Κρατήσαμε τον κ. Λιαργκόβα για όλη την θητεία του. Μια φορά είχαμε διαφωνία για ζητήματα γεγονότων. Του εξήγησα ότι είχε λάθος για την πληρωμή επιτοκίων και ο άνθρωπος μου είπε ότι είχαμε δίκιο. Τελείωσε η θητεία του και βάλαμε κάποιον άλλο. Και ο Λιαργκόβας ήταν σε εκλογικούς καταλόγους της ΝΔ».

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Είμαι αριστερός και ΠΑΟΚτζής

The post Ευκλείδης Τσακαλώτος: Είμαι αριστερός και ΠΑΟΚτζής appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα