Ντόρα: Λάθος το «μαύρο» στην ΕΡΤ – Να γίνουν αντιπρόεδροι Βενιζέλος-Κουβέλης

17:29 20/6/2013 - Πηγή: Aixmi

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποφάσισε να παρέμβει δημόσια, μετά από πολλούς μήνες, για να προτείνει την είσοδο στην κυβέρνηση σε θέση αντιπροέδρων των προέδρων ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αλλά και για να αποδοκιμάσει το «μαύρο» στην ΕΡΤ, με την επισήμανση όμως ότι χρειάζεται οπωσδήποτε αναδιάρθρωση.

«Αν

η κυβέρνηση αποτύχει», είπε, «και τα τρία κόμματα θα πληρώσουν τίμημα. Ποιος λιγότερο ή περισσότερο λίγο ενδιαφέρει. Βενιζέλος και Κουβέλη αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση, πολιτικά στελέχη που θα πάρουν την ευθύνη των πράξεών τους, με προγραμματική συμφωνία, με υπουργικό συμβούλιο που θα λειτουργεί με πρακτικά».

Είναι χαρακτηρική η φράση της «και για μένα ήταν δύσκολο να στηρίξω τον Σαμαρά για να γίνει πρωθυπουργός, αλλά το έκανα».

Τι προτείνει για την ΕΡΤ;

«Να προχωρήσουν σε λύση με τρίμηνες συμβάσεις στην τέως ΕΡΤ… Δεν μπορεί να υπάρξει ΕΡΤ. Υπάρχει δεδικασμένο. Αύριο να υπάρξει κυβέρνηση που να είναι αποτελεσματική.

Για όλους τους εργαζόμενους ή για κάποιους απ’ αυτούς;

Δε ρωτήθηκε και δεν απάντησε.

Διερωτήθηκε, ωστόσο, αν είναι δυνατόν η ΕΡΤ να εχει διόμιση χιλιάδες υπαλήλλους, τη στιγμή που το υπουργείο Εξωτερικών έχει κάτω από χίλιους…

Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega»).

Keywords
Τυχαία Θέματα