Μαξίμου σε Φώφη: Κάντε αυτοκριτική για την ταύτιση με ΝΔ

18:29 18/3/2018 - Πηγή: Aixmi

«Αυτοκριτική για την πολιτική τού ΠΑΣΟΚ έως το 2010 και την ταύτισή του με τη ΝΔ μετά το 2011″ και «καθαρή στάση απέναντι στη διαφθορά», ζητά ο Σύριζα για να ξεκινήσει «δομημένο διάλογο» με το Κίνημα Αλλαγής. Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το κυβερνόν κόμμα είναι ανοιχτό σε συζητήσεις με ανθρώπους που προέρχονται από τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά «αντιλαμβάνονται τα πολιτικά του αδιέξοδα και τα πολιτικά του λάθη».

Μιλώντας στον

ραδιοφωνικό σταθμό Realfm ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε ότι το ΠΑΟΚ βαρύνεται βαρύνεται για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η χώρα. «Νομίζω ότι δεν έχει νόημα σε αυτή τη φάση να συζητάμε για έναν δομημένο διάλογο, διότι δεν υπάρχει διάθεση για πολιτική αυτοκριτική από το Κίνημα Αλλαγής, ούτε για αποστασιοποίηση από τα πεπραγμένα μετά το 2011. Οποιοσδήποτε διάλογος προϋποθέτει μερικές καθαρές κουβέντες, από τη δική του πλευρά κατ΄αρχήν».

Σε ερώτηση για την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη συγκρότηση μετώπου δημοκρατίας απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε ότι πρόκειται για «γελοία πολιτική τοποθέτηση που δεν είναι άξια σχολιασμού».

Μαξίμου σε Φώφη: Κάντε αυτοκριτική για την ταύτιση με ΝΔ

The post Μαξίμου σε Φώφη: Κάντε αυτοκριτική για την ταύτιση με ΝΔ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα