Στο «σφυρί» η βίλα τού Μπάμπη Βωβού στο Παλαιό Ψυχικό

14:53 18/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί το όνομά του να φιγουράρει σε όλα τα μεγάλα κτίρια τής Λεωφόρου Κηφισσίας, από το ύψος του Ψυχικού έως το Μαρούσι, όμως ο ίδιος ο μεγαλοεπιχηρηματίας χάνει το σπίτι του. Ο λόγος για τον Μπάμπη Βωβό, που κυριάρχησε στον χώρο τού real estate, επί τρεις δεκαετίες.

Στις 28 Μαρτίου βγαίνει σε πλειστηριασμό βγαίνει η βίλα του στο Παλαιό Ψυχικό, με τιμή εκκίνησης τα 2,64 εκατ. ευρώ. Είναι 650 τετραγωνικά μέτρα σε οικόπεδο μεγαλύτερο από ένα στρέμμα, διαθέτει πισίνα και μπαρ και έχει 6 κρεββατοκάμαρες και πολλά καθιστικά.

Ο

Μπάμπης Βωβός μπήκε σε επιχειρηματική περιδίνηση, όταν ναυάγησε το σχέδιο για την κατασκευή νέου γηπέδου τού Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και για τη δημιουργία εμπορικού κέντρου. Ο ίδιος είχε καταβάλλει πολλά εκατομμύρια για το έργο, το οποίο σταμάτησε με απόφαση τού Συμβουλίου Επικρατείας. Ταυτόχρονα, έμεινε στα χαρτιά και το σχέδιο για τη διπλή ανάπλαση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας -περιελάμβανε το γκρέμισμα του νυν γηπέδου και την υπογειοποίηση τού δρόμου.

Στο «σφυρί» η βίλα τού Μπάμπη Βωβού στο Παλαιό Ψυχικό

The post Στο «σφυρί» η βίλα τού Μπάμπη Βωβού στο Παλαιό Ψυχικό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα