Μαρτυρία από τον πατέρα της φόνισσας του Κορωπίου: Διέλυσε οικογένειες, δυο παιδιά έμειναν ορφανά

18:53 13/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Ξέσπασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο πατέρας της φόνισσας του Κορωπίου, η δίκη της οποίας ξεκίνησε χθες.

«Όλα ξεκίνησαν από αυτόν το άνθρωπο, τον Γιάννη Θεοδωρή. Και οι δυο κοπέλες είναι θύματά του.Τις είχε και τις δύο για να παίζει. Διέλυσε δυο οικογένειες, δυο παιδιά έμειναν ορφανά και τα εγγόνια μου χωρίς πατέρα. Είχε και τις δυο γυναίκες για να παίζει. Στην κόρη μου είχε πει ότι ήταν χωρισμένος…» είπε ο πατέρας της 27χρονης Νικολέτας Παπαϊωάννου που κατηγορείται

για τον φόνο της 35χρονης συζύγου του εραστή της.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ» κατά της «πέτρας του εγκλήματος», του ερωτικού συντρόφου της κόρης του, για τον οποίο εμμέσως πλην σαφώς υπαινίχθηκε ότι είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της 35χρονης Θεοδώρας Πασπαλά.

«Έπρεπε να τον είχα διώξει. Έλεγα στην κόρη μου ότι «σας κοροϊδεύει και τις δύο». Και ο πατέρας της Θεοδώρας όμως, μου είχε πει: «Αυτός κατέστρεψε εμάς, θα καταστρέψει κι εσάς»» ανέφερε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ο οποίος μία ημέρα μετά το έγκλημα είχε δεχθεί επίθεση από τον άνδρα του θύματος και εραστή της κόρης του. «Ήθελε να κάνει τον καλό στην άλλη οικογένειά του. Ήρθε και με πυροβόλησε στο σπίτι μου, εκεί που ήταν τα δυο παιδιά του», είπε ο πατέρας της φόνισσας.

Περιγράφοντας το παρασκήνιο του εγκλήματος όπως και τις σχέσεις της κόρης του με το θύμα, ο άνδρας υποστήριξε πως η άτυχη Θεοδώρα Πασπαλά ήταν εκείνη που απειλούσε την κόρη του και όχι το αντίστροφο, όπως έχουν υποστηρίξει άλλοι μάρτυρες στη δίκη.

«Η κόρη μου ήταν ήρεμη και αγαπητή, δεν έχει βιαιότητα. Σίγουρα είχε βγει εκτός αυτού. Είχε βγει η Θεοδώρα και την είχε απειλήσει για τη ζωή του παιδιού της. Τη είχε πει ότι θα σκοτώσω το μπάσταρδό σου….», είπε και συνέχισε: «Εγώ παρέδωσα την κόρη μου στην αστυνομία. Είχε πάρει το αυτοκίνητο (σ.σ. μετά το έγκλημα) και περιφερόταν μαζί με το παιδί της. Τους πήρα και πήγανε στο αστυνομικό τμήμα. Ήταν στεναχωρημένη και φοβισμένη, έτρεμε. Μου είπε ότι δεν είχε χτυπήσει τη Θεοδώρα θανάσιμα… Τη ρώτησα, «την σκότωσες»; «Όχι», μου είπε, «ήταν όρθια» και της είπα «πάμε να την δούμε στο Κέντρο Υγείας»«.

Όσο για το μαχαίρι που είχε πάνω της η κατηγορουμένη, ο πατέρας της είπε ότι το είχε αγοράσει λίγο πριν από το έγκλημα για το σπίτι επειδή δεν είχαν μαχαίρια, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι η δολοφονία της 35χρονης από την κόρη του δεν ήταν προσχεδιασμένη.

«Πήρε το μαχαίρι και πήγε να υπερασπιστεί το παιδί. Μου είπε ότι την τρύπησε λίγο στην πλάτη για να τη φοβίσει, να αφήσει το παιδί και να φύγουν και ότι δεν έβαλε το μαχαίρι μέσα», επανέλαβε.

Ο πατέρας της κατηγορουμένης ανέφερε ακόμη ότι παντού άκουγε άσχημα λόγια για τον ερωτικό σύντροφο της κόρης του. «Δεν έχω καμία σχέση με τον Γιάννη και δεν θέλω να έχω. Και κανείς να μην έχει σχέση με τέτοιους ανθρώπους. Δυο κοπελάρες και να σφάζονται για τον Γιάννη είναι δυνατόν; Να τις ξεγελάει και τις δυο; Και να ξεγελάει και εμάς τους υπολοίπους, δυο οικογένειες; Τι πατέρα να δουν αυτά τα παιδιά αύριο; Τα εγγόνια μου και τα δικά του;», είπε ο μάρτυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα