Πένθος στη δημοσιογραφική οικογένεια- Πέθανε η Σοφία Χαντζάρα

22:45 5/6/2019 - Πηγή: Aixmi

Μόλις στα 51 της χρόνια έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα, βυθίζοντας στο πένθος τη δημοσιογραφική οικογένεια.

Σύζυγος του επίσης δημοσιογράφου Βασίλη Αδαμόπουλου, η Σοφία έδινε εδώ και λίγους μήνες σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη, 6 Ιουνίου, στις 13.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.
Την

είδηση του θανάτου της «μετέδωσε» ο σύζυγός της με συγκινητική ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook.
Αντίο Σοφάκι… Θα σ’ αγαπώ για πάντα…έγραψε

Ανακοίνωση για τον θάνατο της δημοσιογράφου εξέδωσε και η ΕΣΗΕΑ. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της Σοφίας Χαντζάρα, που «έφυγε» σήμερα, μετά από σύντομη σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 51 ετών», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

«Η Σοφία Χαντζάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Μετά το τέλος των λυκειακών της σπουδών εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Ήταν, όμως, η δημοσιογραφία που την κέρδισε. Ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ νωρίς, το 1988, στην εφημερίδα «Ακρόπολις» στο ελεύθερο και το αστυνομικό ρεπορτάζ. Το 1989 εργάστηκε στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Εν συνεχεία εργάστηκε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του “ΣΚΑΪ”, στον τηλεοπτικό σταθμό “STAR CHANNEL” και στην ιστοσελίδα «zougla.gr» ως παραγωγός ειδήσεων. Επίσης, διετέλεσε αρχισυντάκτρια της δορυφορικής τηλεόρασης της ΕΡΤ, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ευρωβουλευτού της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη», προσθέτει.

Τονίζεται επίσης ότι «η Σοφία Χαντζάρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί της. Υπήρξε σοβαρή, συνεπής, ευγενική και διακριτική. Στο σύντομο βίο της, εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Με διαύγεια πνεύματος και ορθή κρίση κατάφερνε να φέρνει σε πέρας οτιδήποτε της αντίθετο με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα».

Παράλληλα, το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει «τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στον σύζυγό της και καλό συνάδελφο Βασίλη Αδαμόπουλο, στον μονάκριβο γιο της Γιάννη και τους οικείους της».

The post Πένθος στη δημοσιογραφική οικογένεια- Πέθανε η Σοφία Χαντζάρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα