Καμμένος: Σόιμπλε και Τόμσεν «δυναμιτίζουν» την αξιολόγηση και τη χώρα (BINTEO)

09:45 28/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Mέσα στους δανειστές υπάρχει μια ομάδα με κύριους εκφραστές τον Σόιμπλε και τον Τόμσεν η οποία «δυναμιτίζει» την αξιολόγηση αλλά και την πορεία της Ελλάδας, τόνισε σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ωστόσο,

όπως τόνισε, δεν θεωρεί ότι αυτοί θα καταφέρουν να βλάψουν τη χώρα, καθώς η Ελλάδα παίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή για πολλούς λόγος μεταξύ αυτών και της μεταμόρφωσης της σε ενεργειακό κόμβο.

Επιπλέον, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα και τα αντίμετρα θα καλύψουν τις απώλειες για κάθε πολίτη.

Υποστήριξε ότι είναι απολύτως εφικτό το κλείσιμο της συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο ως το Eurogroup της 7ης Απριλίου και η συμφωνία θα ψηφιστεί στη Βουλή πριν από το Πάσχα.

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο θέμα της ΔΕΗ, απάντησε ότι όσα λέγονται είναι υπερβολικά και θα πρέπει να περιμένουμε καθώς και το μέλλον της ΔΕΗ αποτελεί αντικείμενο σκληρής διαπραγμάτευσης της οποίας την έκβαση θα πρέπει να περιμένουμε πριν βγάλουμε τελικά συμπεράσματα.

Στο ερώτημα τι θα πράξουν οι ΑΝΕΛ στο ζήτημα της μείωσης του αφορολογήτου με δεδομένη και την τοποθέτηση του συνεπώνυμου του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου «ότι η μείωση του αφορολόγητου δύσκολα θα περάσει από τη Βουλή» απάντησε ότι θα πρέπει να περιμένουμε το συνολικό «πακέτο» της συμφωνίας, καθώς αυτό θα περιλαμβάνει και μια σειρά από θετικά μέτρα που θα αντισταθμίσουν τις όποιες απώλειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα