Συγκλονίζει ο Ρίο Φέρντιναντ για τον χαμό της γυναίκας του: Έπινα τις νύχτες – Κατηγορούσα τον εαυτό μου (ΒΙΝΤΕΟ)

09:28 28/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Για τον χαμό της πολυαγαπημένης του συζύγου πριν από 2 χρόνια, την 1 Μαΐου 2015, μίλησε ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ.

Η Ρεμπέκα»έφυγε» μέσα σε πέντε εβδομάδες από τη στιγμή που διαγνώσθηκε με καρκίνο στο στήθος, αν και της είχαν δώσει από 2-5 χρόνια ζωής. Το σοκ για τον Φέρντιναντ που έχασε τη γυναίκα της ζωής του ήταν τεράστιο. Κυρίως γιατί είχαν τρία παιδιά, που έπρεπε να τα βάλει πάνω απ’ όλους και απ’ όλα.

Όπως

εξομολογείται έπρεπε να γίνει και πατέρας και μητέρα. «Δεν μιλούσαν, δεν ήξερα τι σκέφτονταν, τι ένιωθαν» λέει δύο χρόνια μετά που αναφέρεται στο επώδυνο ταξίδι μετά τον χαμό της Ρεμπέκα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο τέλος του ’90 και παντρεύτηκε το 2009.

Αγαπούσα τη γυναίκα μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είχαμε μια απίστευτη σχέση. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι θα συμβεί το χειρότερο σενάριο, τόνισε ενώ για τα παιδιά του ανέφερε:

«Δεν έχω τις απαντήσεις για εκείνα… όταν δεν μιλούν είναι πολύ δύσκολα γιατί κάθεσαι και αναρωτιέσαι, τι σκέφτονται, τι συμβαίνει, είναι ευτυχισμένα ή δυστυχισμένα» λέει και λυγίζει.

Όπως λέει προσπαθεί να ανοίξει το μυαλό και την καρδιά του για χάρη των παιδιών του. «Προσπαθώ να σκέφτομαι μικρές στιγμές που είχαμε μαζί, κάτι που δεν μπορούσα να κάνω νωρίτερα«.

«Ήμουν αλκοολικός. Έβαζα τα παιδιά για ύπνο και μετά κατέβαινα στο σαλόνι για να πιω. Κατηγορούσα τον εαυτό μου που έφυγε η Ρεμπέκα και όχι εγώ. Το πρωί όμως έπρεπε να σηκωθώ κανονικά και να ετοιμάσω τα παιδιά για το σχολείο» αποκαλύπτει στην κάμερα του BBC.

Keywords
Τυχαία Θέματα