Διώξεις σε 3 υπαλλήλους για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ- Τι λέει ο Πολάκης

00:01 28/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην ποινική δίωξη τριών υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με προϊστάμενο τον Ηλία Ζαγοραίο, μετεξελίχθηκε η μηνυτήρια αναφορά που είχαν καταθέσει οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Τζαβάρας, με αφορμή διαγωνισμό που αφορούσε την πρόσληψη ιατρών και νοσηλευτών.

Η Εισαγγελία

άσκησε δίωξη σε βάρος των υπαλλήλων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, για τα αδικήματα της απάτης από κοινού, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου, της παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος και τη βλάβη τρίτου, και της υπεξαγωγής εγγράφου από κοινού με σκοπό τον προσπορισμό σε άλλον αθέμιτου οφέλους.

Σε ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης στον λογαριασμό του στο Facebook εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των Αδωνι Γεωργιάδη και Κώστα Τζαβάρα γράφοντας:
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΕΝΣ-ΟΣΕ ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ …….
ΣΤΕΛΝΕΙ (μετα απο μήνυση του Γεωργιάδη -Τζαβάρα απο τη ΝΔ) ΓΙΑ 3 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ!!!!!!!!!!!!!
Είχε μαλιςτα προηγηθεί προταςη του εισαγγελέα πρωτοδικών για ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ της υπόθεσης!!!!
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΥΡΙΟ …..
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ,τα αποστήματα θα σπάσουν ,ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ …
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα