Για συμφωνία με Μολέδο λένε στον ΠΑΟΚ – Διαψεύδει ο ΠΑΟ!

14:26 10/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο είναι ο ΠΑΟΚ. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα έχει τις τελικές επαφές με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Και όπως λένε από τον ΠΑΟΚ,

όλα δείχνουν ότι οδεύουμε στη μεταγραφή, αφού φαίνεται μεταξύ των δύο ομάδων να υπάρχει συμφωνία για τον δανεισμού του έμπειρου αμυντικού στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι με το «τριφύλλι» να βάζει στα ταμεία του θα είναι ένα ποσό που θα φτάνει κοντά στις 500.000 ευρώ. Με το τρικ αυτό, δηλαδή τον δανεισμό του Μολέδο ξεπερνιέται ο σκόπελος που αφορά το προσύμφωνο του ποδοσφαιριστή με την Ιντερνασιονάλ για να πάει εκεί το καλοκαίρι, που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του βέβαια, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ξεκαθαρίζει ότι ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Μολέδο τονίζοντας ότι οι επαφές συνεχίζονται.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Για συμφωνία με Μολέδο λένε στον ΠΑΟΚ – Διαψεύδει ο ΠΑΟ! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα