Τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη-Γλέζου στη Λαμία

13:04 10/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Οδικώς ταξιδεύει για την Κατερίνη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς το αεροπάνο που τον μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Αθήνα και να αρχίσει οδικώς το ταξίδι του.

Κατα τη στάση στη Λαμία

για έναν καφέ ο κ. Μητσοτάκης συνάντησε τυχαίο το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο.

Όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή του σε instagram και facebook: «Καθοδόν για την πρώτη περιοδεία στην Πιερία, η γρήγορη στάση για καφέ στην εθνική, λίγο πριν από τη Λαμία, μού επιφύλαξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Οταν συναντώ το Μανώλη Γλέζο πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας, αλλά και πάντα συγκινούμαι. Ειναι, νομίζω, ο τελευταίος της γενιάς του πατέρα μου«.

Καθοδόν για την πρώτη περιοδεία στην Πιερία, η γρήγορη στάση για καφέ στην εθνική, λίγο πριν από τη Λαμία, μού επιφύλαξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Οταν συναντώ το Μανώλη Γλέζο πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας, αλλά και πάντα συγκινούμαι. Ειναι, νομίζω, ο τελευταίος της γενιάς του πατέρα μου.

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on Jan 10, 2018 at 1:53am PST

The post Τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη-Γλέζου στη Λαμία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα