Τζανακόπουλος: Θεατρική παράσταση οι παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ

13:15 10/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Tις παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ τόσο στο υπουργείο Εργασίας όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου σχολίασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, χαρακτηρίζοντάς τις θεατρική παράσταση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον realfm 97.8: «Όταν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ μπήκαν στο γραφείο της υπουργού Εργασίας δεν ξεκίνησαν

τον διάλογο, αλλά είπαν «θα περιμένετε να έρθουν οι κάμερες». Όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει θεατρική παράσταση, παρά πραγματική διαμαρτυρία«.

Και πρόσθεσε: «Από την μεριά της κυβέρνησης έγινε σκληρή διαπραγμάτευση ειδικά στο ζήτημα των εργασιακών. Καταφέραμε να επαναφέρουμε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Καταφέραμε να αποκρούσουμε τις ομαδικές απολύσεις», ενώ συμπλήρωσε «η ρύθμιση για την απεργία είναι μικρής σημασίας αλλαγή. Αυτό το οποίο αλλάζει είναι ότι από το 1/3 των μελών των πρωτοβάθμιων σωματείων που απαιτείται να έχουν παρουσία για να έχει απαρτία, γίνεται 50% συν 1 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών«.

The post Τζανακόπουλος: Θεατρική παράσταση οι παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα