Εξομολόγηση Ρόμπι Ουίλιαμς: Έχω ασθένεια στο κεφάλι, θέλει να με σκοτώσει

10:33 28/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ανοιχτά μιλά για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη ο Ρόμπι Ουίλιαμς αναφέροντας χαρακτηριστικά «έχω μια ασθένεια στο κεφάλι που θέλει να με σκοτώσει».

Ο 44χρονος καλλιτέχνης εξομολογείται για πρώτη φορά τον αγώνα που δίνει κατά των ψυχικών ασθενειών ενώ συγκρίνει την ταραχώδη ζωή του με αυτήν του Τζορτζ Μάικλ, καθώς έδωσε κι αυτός τη μάχη του κατά των εξαρτήσεων. Το 2007 ο καλλιτέχνης είχε νοσηλευτεί σε κλινική απεξάρτησης καθώς εκείνη την εποχή έκανε χρήση ηρωίνης, κοκαΐνης, συνταγογραφούμενων φαρμάκων που προκαλούν ανακοπή, σπιντ και άλλων ουσιών.

Μάλιστα, αναφέρει ότι ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο αρκετές φορές ενώ θυμάται μία χαρακτηριστική φορά που ο θάνατός του ηταν αναμενόμενος μέσα σε 24 ώρες.

Εξήρε τη στήριξη της γυναίκας του στον αγώνα που δίνει και την παρουσία των δύο παιδιών του στη ζωή του.

Στη συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική The Sun είπε μεταξύ άλλων, «ευτυχώς και δυστυχώς αφέθηκα στον αυτόματο πιλότο, έχω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα».

«Έχω μια αρρώστεια που θέλει να με σκοτώσει και βρίσκεται στο κεφάλι μου. Οπότε πρέπει να είμαι σε επιφυλακή» επεσήμανε.

The post Εξομολόγηση Ρόμπι Ουίλιαμς: Έχω ασθένεια στο κεφάλι, θέλει να με σκοτώσει appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα