Η στιγμή που πετάνε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη

10:19 28/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Συγκλονίζει η είδηση του νεογέννητου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το βρέφος είχε στραγγαλιστεί με σχοινί και ομφάλιο λώρο ενώ στο στόμα του έφερε χαρτοπετσέτες.

«Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων. Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή το βρέφος δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα

προβλήματα. Ήταν αγοράκι, ζύγιζε 3,5 κιλά και είχε ύψος 50 εκατοστά.

Στο μεταξύ, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που άνδρας με λευκό βαν σταμάτησε μπροστά στον κάδο απορριμμάτων και αφού πέταξε το βρέφος που το μετέφερε σε σακούλα σκουπιδιών, επέστρεψε κι έφυγε στα στενά της Πετρούπολης. Εκτιμάται ότι στο βαν επέβαινε κι άλλο άτομα και εικάζεται ότι πρόκειται για τη μητέρα του βρέφους. Το βίντεο μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star.

The post Η στιγμή που πετάνε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα