Ευρωβουλή- Ο σεισμολόγος Τσελέντης και η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου

19:14 5/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Tα ονόματα άλλων 12 υποψηφίων ευρωβουλευτών έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκος, ο νυν δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο δημοσιογράφος και πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης, η επίσης πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα, η οινοπαραγωγός Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου,

ο δικηγόρος Γιάννης Ανδρουλάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της XRTC Business Consultants Γιώργος Ξηραδάκης, η φιλόλογος και στέλεχος του Μητρώου Τόνια Αράχωβα και ο επιχειρηματίας Άγης Βερούτης.

Μαζί με τους 15 πρώτους υποψηφίους που έχουν ήδη ανακοινωθεί, και τους 7 νυν ευρωβουλευτές και βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Μεϊμαράκη, συμπληρώνονται σήμερα 34 από τις 42 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου. Απομένει για την τελική ευθεία προ της 26ης Μαΐου η ανακοίνωση 8 ακόμη υποψηφίων.

The post Ευρωβουλή- Ο σεισμολόγος Τσελέντης και η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα