Έντονος διαπληκτισμός on air για Λαφαζάνη και Μπογδάνο

11:45 16/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Ένταση υπήρξε στην εκπομπη του Action 24 ανάμεσα σρον γραμματέα της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη και το νδμηοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που οδήγησε στην αποχώρηση του κ. Λαφαζάνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «πουλημένους» αριστερούς, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Θα μου επιτρέψετε να φύγω από την συζήτηση. Δεν δέχομαι τέτοιους χαρακτηρισμούς» είπε απυθυνόμενος στους παρουσιαστές της εκπομπής ενώ απευθυνόμενος στον Κωνσταντίνο Μπγδάνο είπε: «Δεν θα λέτε ότι θέλετε».

«Θα

λέω ό,τι θέλω. Και αυτή είναι η αρετή του Action 24 που δεν την έχουν άλλα κανάλια» απάντησε ο δημοσιογράφος που ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν εννοούσε τον κ. Λαφαζάνη αλλά η διευκρίνιση αυτή δεν στάθηκε ικανή να εξευμενίσει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προθυμοποιήθηκε να αποχωρήσει εκείνος ώστε να παραμείνει ο γραμματέας της ΛΑΕ αλλά τελικά μετά το διαφημιστικό διάλειμμα εκείνος είχε φύγει.

The post Έντονος διαπληκτισμός on air για Λαφαζάνη και Μπογδάνο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα