CNN: Παραδοχή από Σ. Αραβία – Ο Κασόγκι σκοτώθηκε σε ανάκριση που πήγε στραβά

10:17 16/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Το CNN μεταδίδει πως η Σαουδική Αραβία αναμένεται να παραδεχθεί με αναφορά της πως ο δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασίγκι που έχει εξαφανισθεί σκοτώθηκε σε ανάκριση που πήγε στραβά.

Σύμφωνα με πηγές του CNN, η αναφορά προετοιμάζεται ακόμη και μπορεί να αλλάξει. Επιπλέον, άλλη πηγή σημειώνει πως η αναφορά θα υπογραμμίζει ότι η επιχείρηση διεξήχθη χωρίς εξουσιοδότηση και ότι εκείνοι που εμπλέκονται θα τεθούν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή

του CNN στην Ουάσινγκτον, αρχική πρόθεση της επιχείρησης σε βάρος του Κασόγκι ήταν η απαγωγή του από την Τουρκία.

Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη του δημοσιογράφου χάθηκαν όταν μπήκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου το βράδυ της Δευτέρας εισήλθαν Τούρκοι αστυνομικοί προκειμένου να διερευνήσουν για τα ίχνη του.

Το Al Jazeera μεταδίδει πως οι εισαγγελείς έχουν βρει στοιχεία που υποστηρίζουν τις υποψίες ότι ο Κασόγκι δολοφονήθηκε στο σαουδαραβικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.

The post CNN: Παραδοχή από Σ. Αραβία – Ο Κασόγκι σκοτώθηκε σε ανάκριση που πήγε στραβά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα