Έλληνας (και επίσημα) ο Τομ Χανκς

18:14 27/12/2019 - Πηγή: Aixmi

O βραβευμένος με δυο Όσκαρ ηθοποιός, Τομ Χανκς, πολιτογραφήθηκε τιμητικά Έλληνας, με απόφαση του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Την πρωτοβουλία πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από συνάντηση με τον διάσημο ηθοποιό και σε συζήτηση που είχαν για ελληνικού ενδιαφέροντος θέματα.

 τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς και της οικογένειάς του αποτελεί πρωτοβουλία

του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί στο παρελθόν με τον διάσημο ηθοποιό και σε συζήτηση που είχαν σχετικά με θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε στη σχετική πρόταση, η οποία έγινε

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, έστειλε εισήγηση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος την επικύρωσε υπογράφοντας την τιμητική πολιτογράφηση.

Όπως είναι γνωστό έχει παντρευτεί την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον, με την οποία παραθερίζουν κάθε καλοκαίρι στην Αντίπαρο, όπου έχουν εξοχική κατοικία. 

Ο σταρ του Χόλυγουντ είναι διεθνώς ένας από τους μεγαλύτερους διαφημιστές της Ελλάδας, ενώ αναπτύσσει έντονη φιλανθρωπική δράση. Σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε στους πυρόπληκτους στο Μάτι.

The post Έλληνας (και επίσημα) ο Τομ Χανκς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα