Εισαγγελέας στον ΠΑΟΚ – Προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις Ίβιτς

14:27 2/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Για περίεργα λάθη ορισμένων παικτών έκανε λόγο μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά Βλάνταν Ίβιτς προκαλώντας μπαράζ αντιδράσεων.

Ο Διευθυντής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και γι’ αυτόν τον λόγο θα περάσουν την πόρτα της Εισαγγελίας

για να καταθέσουν τόσο ο Βλάνταν Ίβιτς όσο και οι Μίχελ, Αθανασιάδης.

Αξίζει να τονιστεί πως ο Βλάνταν Ίβιτς διευκρίνισε μετά το ματς με τα Τρίκαλα, ωστόσο, ότι δεν εννοούσε με τις δηλώσεις του ότι κάποιος έπαιξε στοίχημα ή κάτι παρόμοιο.

«Θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα διότι οι δηλώσεις μου έχουν προκαλέσει κάποιες συζητήσεις. Είπα ότι κάποιος παίκτης δεν ήθελε να κερδίσουμε, και κάποιοι το συνέδεσαν με το στοίχημα. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο» σημείωσε παίρνοντας πίσω τα αιχμηρά του σχόλια.

Στη σύσκεψη που έγινε χθες το βράδυ υπό την προεδρία του Ιβάν Σαββίδη όλοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του προπονητή, ενώ ο Τζαβέλλας μετά τον υποβιβαμσό του στη β ομάδα προχωρεί σε κατάθεση μήνυσης κατά του Ίβιτς για μείωση προσωπικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα