Δελτία των 8: Ο Σκάι κέρδισε κοινό με τη σωστή κάλυψη της θεομηνίας

10:30 17/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Αλλάζοντας τη ροή του προγράμματός του και μεταδίδοντας έκτακτες εκπομπές για την τραγωδία στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο ο Σκάι ενίσχυσε συνολικά το επίπεδο της τηλεθέασής του το τελευταίο 48ωρο, καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν πολύ μεγάλο.

Στο πλαίσιο αυτό ενδυναμώθηκε και το κεντρικό του δελτίο, με τη βοήθεια βεβαίως των ρεπόρτερ που έκαναν εξαιρετική δουλειά μέσα στις λάσπες, αλλά και των καλεσμένων που ανέδειξαν τις εγκληματικές ευθύνες του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Χθες οι ειδήσεις

του Σκάι με την Εύα Αντωνοπούλου προσέλκυσαν το 15,7% των τηλεθεατών, μένοντας λίγα δεκαδικά πίσω από τον Αντέννα. Ο οποίος Αντέννα συγκέντρωσε 16,3%, χάρη στη σπουδαία δουλειά των ρεπόρτερ του, αλλά και λόγω των σημαντικών προσκεκλημένων του (δήμαρχος της Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη και περιφερειάρχης Ρένα Δούρου), από τις οποίες ο Νίκος Χατζηνικολάου κατάφερε να αναδείξει διαχρονικές ευθύνες.

Οι ειδήσεις του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα συγκέντρωσαν το 12,3%, σημειώνοντας άνοδο σχεδόν 2 μονάδων σε σχέση με την Τετάρτη. Και οι δικοί του ρεπόρτερ έδωσαν όλο τον εαυτό τους μέσα στις πολύ αντίξοες συνθήκες.

The post Δελτία των 8: Ο Σκάι κέρδισε κοινό με τη σωστή κάλυψη της θεομηνίας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα