Eπιβεβαίωση από ΕΠΟ για Δέλλα!

09:20 17/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Την Κυριακή ξεκαθαρίζει οριστικά το κεφάλαιο «προπονητής Εθνικής Ελλάδος» κι αξιωματούχοι της ΕΠΟ επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για… λύση Δέλλα!

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίκαελ Σκίμπε συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ειδικά από την στιγμή που δίνουν και οι παίκτες… ψήφο εμπιστοσύνης! Όμως άνθρωποι της ΕΠΟ

ξεκαθάρισαν στο Gazzetta πως ισχυρή είναι και η τάση που κάνει λόγω για ελληνική λύση και συγκεκριμένα ανάληψη της ηγεσίας του ομοσπονδιακού προπονητή από τον Τραϊανό Δέλλα!

Ως πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, ο «Κολοσσός» διαθέτει το προφίλ που επιθυμούν στην ΕΠΟ. Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta είναι plan b, αφού πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Γερμανό! Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλης Γραμμένος θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ώστε να υπάρξει μια κοινή απόφαση και να μην χρειαστεί ψηφοφορία που ίσως… διχάσει! Και αυτό διότι για μία τέτοια απόφαση έρχεται η εισήγηση από την Επιτροπή Εθνικών ομάδων και το προεδρείο και πρέπει να υπάρχει ομοφωνία.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Eπιβεβαίωση από ΕΠΟ για Δέλλα! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα