Δήμητρα Ματσούκα: Πίστεψα πολύ στον Τσίπρα αλλά παρασύρθηκα… (BINTEO)

11:37 11/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα» ήταν η Δήμητρα Ματσούκα που μίλησε για την επιλογή της να στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τη στιγμή που αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί.

Για την απόφαση της να δημιουργήσει λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, είπε: «Έκανα Instagram

για να στηρίξω τον Τσίπρα. Για να κάνω την καμπάνια. Πίστεψα πολύ σε αυτή την ιστορία. Έβαζα αποσπάσματα ενός οικονομολόγου που αρθογραφούσε στους New York Times ο οποίος μετά βγήκε και είπε ότι δεν ήξερε ότι δεν υπήρχε Plan B».

Όπως συμπλήρωσε: «Παρασυρθήκαμε είναι αλήθεια. (Ο Τσίπρας) ήταν νέος. Εγώ θυμάμαι από μικρό παιδί τους ίδιους υπουργούς να κάνουν συμβούλιο. Μου ήταν πολύ συμπαθής».

Πότε αποστασιοποιήθηκε; «Όταν κατάλαβα ότι αυτό το »Όχι» που ψηφίσαμε στο δημοψήφισμα δεν είχε καμία ουσία. Και όλος αυτός ο αγώνας», είπε.

Είναι αισιόδοξος άνθρωπος: «Ο Δεκέμβριος του 2016 είναι για εμένα ο πιο ωραίος μήνας, μην σου πω, της τελευταίας δεκαετίας. Ξυπνάω με πολύ κέφι. Αισθάνομαι ωραία και είμαι σε μία περίοδο που συνειδητοποιώ ότι όλα είναι καλά!»

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Μου έχει λείψει η τηλεόραση. Έχω να κάνω από το 2010. Μου έχει λείψει ένα ωραίο σενάριο, η αίσθηση του συνεργείου».

Keywords
Τυχαία Θέματα