Απίστευτο: Ο Ξηρός θα ανατίναζε ΣΗΜΕΡΑ τον τοίχο του Κορυδαλλού

21:40 4/1/2015 - Πηγή: Aixmi

Τον τοίχο των φυλακών Κορυδαλλού σκόπευε να ανατινάξει σήμερα Κυριακή ο Χριστόδουλος Ξηρός, ώστε να απελευθερώσει τους κρατούμενους για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», με τους οποίους είχε αναπτύξει δεσμούς μέσα στη φυλακή και εξακολουθούσε να διατηρεί επαφές μέχρι χθες.

Μέσα στη γιάφκα βρέθηκαν αναλυτικά σχεδιαγράμματα και περιγραφή όλων των κινήσεων των τρομοκρατών, που θα έπαιρναν μέρος στην επιχείρηση.
Όλοι θα ήταν σε ένα βαν

και από εκεί θα ανατίναζαν άλλο βαν, παγιδευμένο με εκρηκτικά βάρους 100 κιλών, το οποίο θα είχαν παρκάρει στον τοίχο της φυλακής.
Μόλις γκρεμιζόταν ο τοίχος θα έφυγαν οι φυλακισμένοι και θα έμπαιναν στο πρώτο βαν. Στη συνέχεια, και κάθε ενάμισυ χιλιόμετρο, θα άλλαζαν άλλα τρία βαν, για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Οι τρομοκράτες θα είχαν μαζί τους 5 καλάζνικωφ και το ρουκετοβόλο RPG, τυλιγμένα σε κουβέρτα και σεντόνι, όπως αναφέρεται στις σημειώσεις.
Όποιος φρουρός αποπειράτο να κινηθεί εναντίον των φυγάδων θα δεχόταν αυτομάτως καταιγιστικά πυρά από την ομάδα του Χριστόδουλου Ξηρού,


Όπως αποκάλυψε η Μίνα Καραμήτρου στο δελτίο του Μega η επίθεση είχε αποφασιστεί να γίνει σήμερα Κυριακή.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν τώρα για μια νέα γυναίκα, της οποίας γνωρίζουν τα στοιχεία, αλλά και για έναν νέο άνδρα περίπου 30 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα