Απεργιακές συγκεντρώσεις την Πρωτομαγιά – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

10:10 1/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Ανημερα Πρωτομαγιά εργατικά σωματεία και συνδικαλιστικοί φορείς προγραματίζουν εκδηλώσεις συγκεντρώσεις, ενώ ακινητοποιημένα θα είναι τα τραίνα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος, τα τρόλεϊ και τα πλοία.

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ συγκεντρώνονται στις 11.00 στην πλατεία. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους θα

διαδηλώσουν «για δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις, παροχές, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα εργατικά δικαιώματα και τις εργασιακές κατακτήσεις».

Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Αθήνα στις 10:00 στο Σύνταγμα και στον Πειραιά στις 11:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη. Διάφορα Πρωτοβάθμια Σωματεία θα συγκεντρωθούν στις 10:30 στο Μουσείο.

Με ανακοίνωσή της η αστυνομία ενημέρωσε για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες.

Όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της πόλης έχει προγραμματίσει απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί, μπροστά στις εγκαταστάσεις του. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Εργάτη.

Στις 10.00, το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου αλλά και ανάλογες απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Οσον αφορά στα μέσα μεταφοράς, ακινητοποιημένα θα είναι τα τραίνα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρόλεϊ.

Οι συρμοί του μετρό θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται έως τον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ο ηλεκτρικός θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί, ενώ τα λεωφορεία θα κινούνται από 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα είναι και τα πλοία.

The post Απεργιακές συγκεντρώσεις την Πρωτομαγιά – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα