Κουρτάκης: Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

09:15 1/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί ο εκδότης των «Παραπολιτικών»για όσα άθλια και συκοφαντικά εκστόμισε εναντίον του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σημειώνοντας ότι δεν τον τρομοκρατούν οι τραμπούκοι της Αριστεράς.

«Για τα όσα συκοφαντικά και άθλια εκστόμισε εναντίον μου ο @d_tzanakopoulos, θα προσφύγω στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Δεν με τρομοκρατούν οι τραμπούκοι της Αριστεράς. Και σίγουρα δεν με φοβίζουν οι απειλές τους«.

Για τα όσα συκοφαντικά και άθλια εκστόμισε εναντίον μου ο @d_tzanakopoulos,

θα προσφύγω στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Δεν με τρομοκρατούν οι τραμπούκοι της Αριστεράς. Και σίγουρα δεν με φοβίζουν οι απειλές τους. #ηθικες_μιζες

— Γιαννης Κουρτακης (@KourtakisJohn) April 30, 2018

Σε άλλη ανάρτησή του στο twitter υπογραμμίζει ότι ο εκνευρισμένος κυβερνητικός εκπρόσωπος ξέχασε να αναφερθεί στις μίζες του ΣΥΡΙΖΑ: «Επι τη ευκαιρία ο εμφανώς εκνευρισμένος κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν μας είπε τίποτα για τις μιζες του ΣΥΡΙΖΑ. Για τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που ζητούν μίζα 50%. Το άφησε για την επόμενη φορά».

Επι τη ευκαιρία ο εμφανώς εκνευρισμένος κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν μας είπε τίποτα για τις μιζες του ΣΥΡΙΖΑ. Για τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που ζητούν μίζα 50%. Το άφησε για την επόμενη φορά. #Ηθικες_μιζες

— Γιαννης Κουρτακης (@KourtakisJohn) April 30, 2018

Στο τέλος ο κ. Κουρτάκης επισημαίνει: «Τα Παραπολιτικά θα συνεχίσουν να αποκαλύπτουν τις ημέρες, τα έργα και τις μιζες της πιο άθλιας κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος. Οι απειλές και οι τραμπουκισμοί δεν χωράνε στην Δημοκρατία. Το Ειδικό Δικαστήριο δεν αργεί για τους «βιαστές» του πολιτεύματος«.

The post Κουρτάκης: Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα