Ανατροπή για την 7χρονη Βαλεντίν -Είναι στη Γαλλία-Ο ρόλος του πατέρα

16:26 12/2/2020 - Πηγή: Aixmi

Πλήρης ήταν η ανατροπή στην υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν, η οποία -κατά δήλωση του πατέρα της- είχε εξαφανιστεί την προπαραμονή των Χριστουγέννων. Όπως αποκαλύφθηκε το κοριτσάκι βρίσκεται στη Γαλλία, όπου διαμένει με τη θεία της, με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα της, ο οποίος και οργάνωσε την «εξαφάνισή της».

Η θεία είχε έρθει στην Αθήνα και πήρε το κορίτσι στο Παρίσι, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο της δικής της κόρης για να περάσει τους

ελέγχους. Μάλιστα, ο πατέρας επρόκειτο να μετεγκατασταθεί στο Παρίσι και είχε εκδόσει εισιτήριο να ταξιδέψει σήμερα 12 Φεβρουαρίου.

Όλα τα αποκάλυψε ο πατέρας στην αστυνομία. Μίλησε δε με τη Βαλεντίν, με βιντεοκλήση, ώστε να βεβαιωυούν οι αστυνομικοί ότι λέει την αλήθεια.

Ο ίδιος είχε καταγγείλει στις 24 Δεκεμβρίου ότι η κόρη του είχε εξαφανιστεί την προηγούμενη μέρα. Είχε υποστηρίξει ότι είχαν πάει στο γιορτινό Σύνταγμα και ότι στον δρόμο της επιστροφής για το Παγκράτι της ζήτησε να πάει σε κοντινό σούπερ μάρκετ για να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό. Ο ίδιος επέστρεψε στο διαμέρισμα, όπου ζουν με άλλους ομοεθνείς τους, αλλά η Βαλεντίν δεν γύρισε. Βγήκε να την ψάξει για 40 – 50 λεπτά και όταν δεν την βρήκε, γύρισε σπίτι του και κοιμήθηκε αφού υπέφερε, όπως είπε, από πονοκεφάλους. Όταν την άλλη μέρα ξύπνησε και είδε ότι η 7χρονη κόρη του δεν είχε επιστρέψει, τότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνιση στις Αρχές.

Το μοναδικό στοιχείο που υπήρχε για τη μαθήτρια της Β’ τάξης του 89ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ήταν η μαρτυρία του πατέρα της, σύμφωνα με την οποία τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, είχε πάει τη μονάκριβη κόρη του

Για το περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, μετά τη δήλωση εξαφάνισης 7χρονης ανήλικης υπηκόου Κονγκό την 24-12-2019, προέκυψαν τα ακόλουθα:

Ο πατέρας ψευδώς δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του, καθώς σε συνεννόηση με συγγενικό του πρόσωπο είχε μεθοδεύσει τη μετάβαση της στο εξωτερικόΗ ανήλικη την 21-12-2019 μετέβη αεροπορικώς στο Παρίσι, συνοδευόμενη από το παραπάνω συγγενικό πρόσωποΓια την αναχώρηση της χρησιμοποιήθηκε το διαβατήριο της κόρης του παραπάνω συγγενικού προσώπου.

The post Ανατροπή για την 7χρονη Βαλεντίν -Είναι στη Γαλλία-Ο ρόλος του πατέρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα